Melyik a 3 legszegényebb ország az Európai Unióban?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat!2013. nov. 10. 15:59
1/34 anonim válasza:
Lett, román, bulgár.
Ha 4et kérdeztél volna akkor mi is ott lennénk...
2/34 anonim válasza:
Bulgária,Románia az első kettő az biztos.
a harmadik talán : Horvátország ?
a negyedik Magyarország lehet
ötödik: Szlovákia bizonyosan.
3/34 anonim válasza:
1. Románia
2. Bulgária
3. Horvátország
5/34 anonim válasza:
Horvátország, Írország, Lettország.
6/34 anonim válasza:
5-ös válaszoló.
Írország ?? XD
Akkor miért költöznek ki oda egy csomóan??
7/34 anonim válasza:
Románia,Bulgária,Mgyarország,Szlovák,Lengyelo.NE BOTRÁNKOZZATOK MEG:Magyarország jól elvan adósodva,sem ipar sem mezőgazdaság.Budapest és néhány megyeszékhely kivételével a vidék nagyon lecsúszott,nagy a szegénység,a bűnöző réteg,nincs munka sem.Persze ezt a média nem épp így tükrözi!
8/34 anonim válasza:
Érdemes böngészni az eurostat táblázatát, amely egy főre vető GDP/EU átlag arányában veti össze az államokat:
Jelenlegi sorrand, 2012-ben: Bulgária, Románia, Horvátország, majd Litvánia következik.
De érdemes megnézni, hogy 2003-ban hol volt hozzán képest Szlvákia, vagy Lengyelország, és hogy húztak el mellettünk.
9/34 anonim válasza:
Horvátország NEM az európai unió tagja. amúgy ha az lenne, akkor sem lenne a legszegényebbek között. nagyon sok okos ember van itt.
10/34 anonim válasza:
jah bocs, most néztem, h valóban tagja az európai uniónak, erről nem tudtam, most tudom, de szerintem akkor sincs a legcsóróbbak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!