Melyik a 3 legszegényebb ország az Európai Unióban?
Lettország??? Ki az a barom aki ezt írta?:D
Románia se szegény... az ott élő Top 10 gazdag közül 1-2 ember az Európai Top 100-ban is benne van. Az pedig már euro milliárdot jelent, nem forint milliárdot. Itthon 1milliárd EUR körül van a legnagyobb vagyon..az meg smafu.
Magyarország egyértelműen csúszik le,és benne van a 3ban
1. Bulgária
2. Románia
3. Magyarország
Egy főre jutó nominális GDP alapján Bulgária az EU-átlag (100%) 44%-án van, Románia a 47%-án, Lettország az 54%-án.
Néhány másik ország, összehasonlításképpen:
Ausztria - 127%
Csehország - 80%
Észtország - 63%
Németország - 119%
Magyarország - 65%
Olaszország - 101%
Litvánia - 61%
Lengyelország - 63%
Szlovákia - 73%
Szlovénia - 84%
Spanyolország - 99%
Sajnos Horvátország még nincs rajta a listán, pedig arra én is kíváncsi lennék. Mindenesetre látszik, hogy Magyarország koránt sincs a 3 legcsóróbb EU-tagállam közt.
szép volt 48-as :-)
én még azokat is lenézem akik csak azután mernek oltani miután biztonság kedvéért gyorsan utánanéztek mert ugye fejben maguk sincsenek ott a szeren.....de ez hogy meggyűződésesen ugatunk be saját magunkat leleplezve,na ez tényleg amatörizmus
a kérdést magát pedig nem lehet precízen megválaszolni hisz jóformán csak abból tudunk kiindulni hogy a spekulánsoknak mely országok lemínősítése áll éppen érdekében
Ezzel csak egy gond van: egy ország leggazdagabb embere nem mutatja meg, hogy mennyire gazdag az ország, a társadalomról nem mond semmit. Etiópia élén is vannak tehetős emberek. Ukrajnában is nagy a szegénység, de mikor Janukovicsot kiűzték, akkor szabad bejárás volt a villájába, mint kiderült még a budiülőke is aranyból volt.
Szerintem amúgy Balkánon kell keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!