Mit gondoltok, mekkora, hány %-nyi esély van arra, hogy a Brexit tényleg bekövetkezzen végül?
Bár a szűk többség a kilépés mellett voksolt, azért én nem tartom kizártnak h mégis maradjanak, hisz sokan már észrevették a negatív hatásokat, továbbá a legtöbb Brexit politikus is megfunyászkodott, mer kiderült h sok hazugság volt a kampányban és nekik ötletük se volt arra, h hogyan kezeljék a Brexit helyzetet. Éppen ezért úgy látom, hogyha újra lenne szavazás, akkor biztos más lenne az eredmény. De természetesen még a parlament(ek) elvetésével is meglehet akadályozni a kilépést, valamint a tárgyalások során is vissza lehet vonni, ha a britek is csak tehernek veszik ezt.
Ti mit gondoltok, mennyi az esély arra h tényleg a Brexit győzzőn végül?
#8: "A kérdező kommentje:
De úgy tudom, hogy ahhoz h végleg távozzanak, azt a többi 27 tagállamnak is meg kell szavaznia, ami meg nem olyan biztos, h egyes államok támogatnák"
Ezt nagyon rosszul tudod, nem is értem honnan veszel ekkora marhaságot, a kilépés az EU-ból korlátozhatatlan joga bármely tagállamnak amióta a Lisszaboni Szerződésbe ez belekerült. Amit viszont majd meg kell(ene) szavaznia az EU tagállamoknak, az az esetlegesen megkötendő új szabadkereskeskedelmi megállapodás vagy társulási szerződés az Egyesült Királysággal. Ha összevesznek és nem születik semmilyen megállapodás, akkor marad a WTO, mint folytatási alap a gazdasági kapcsolatokhoz.
#1: "Az új államfő, Theresa May kijelentette..."
A miniszterelnök az kormányfő, az államfő az a királynő (vagy köztársaságoknál az államelnök)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!