Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A "terrorellenes harcban"...

A "terrorellenes harcban" miért a lakosságot szívatják?

Figyelt kérdés

[link]

Ahelyett, hogy milliárdokat dobnának ki ilyesmire, ami természetesen semmit sem fog érni, inkább deiszlamizáción kellene spekulálni.

Vagyis, az arabokat kitelepíteni, vissza Algériába Marokkóba meg kitudja hova.Az állampolgárokat is.

Az afrikai, közel-keleti migrációval megszüntetése után hamar megszűnne a terrorizumsprobléma.

És fellehetne újítani a gettókat, lehetne este is sétálni arrafele.

2016. júl. 6. 09:21
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
48%

Igen, rasszista vagyok, és büszke vagyok rá. Aki képes gondolkodni, nyitott szemmel jár a világban, és nem nyal be feltétel nélkül mindent, amit a média az arcába tol, az bizony óhatatlanul rasszista lesz.

5-ös és 7-es voltam.

2016. júl. 6. 13:56
 12/26 anonim ***** válasza:

# 11

Ez csak egy duma, hogy azért vagy rasszista, mert annyira nyitott szemmel jársz. Szerintem meg aki nyitott szemmel jár, az nem lesz szélsőséges. Nyugodtan lehetsz rasszista, jogod van hozzá, ettől még szomorú, hogy ez itt a mértékadó. Azért gondolkozz el rajta, hogy mi lenne esetleg, ha egyszer valakinek a te bőrszíned, szemszíned, fejformád, stb. nem tetszene, és a saját nézeteid jegyében lakoltatnának ki.

2016. júl. 6. 14:25
 13/26 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz szélsőséges, aki nyitott szemmel jár, hanem józan belátású, ezen belül rasszista lesz. Én nem az alapján ítélem meg a cigányokat, migránsokat, stb., amit a médiában hallok róluk, hanem amit a saját szememmel látok tőlük, utóbbi pedig nem túl pozitív.

Egyébként nagyon jól tudom, milyen a bőrszín vagy nemzetiség alapján történő diszkrimináció, ugyanis fehér bőrű magyar vagyok, és Magyarországon élek.

2016. júl. 6. 14:30
 14/26 anonim ***** válasza:

Engem sosem bántottak cigányok, elenben fehérek igen. Akkor jogosan állítom, hogy a fehérek alávalóak?

Ezért óriási gond, ha a szubjektív tapasztalásodat álítod szembe a valósággal. Aki Szíriában ismeri meg az iszlámot, annak egészen más képe lesz róla, mint aki Szingapúrban.

2016. júl. 6. 14:35
 15/26 anonim ***** válasza:
48%

Akkor te a kisebbségbe tartozol, mert szerintem Magyarországon alig van olyan ember, akit ne bántottak volna még cigányok. Engem volt már, hogy csak azért nem raboltak ki, mert rasszista vagyok, így már eleve sejtettem, mi a szándékuk.

Nyilván a szingapúri muzulmánok mások, mert ők civilizált emberek. Ide viszont nem Szingapúrból jönnek, hanem Afganisztánból, Pakisztánból, Bangladesből és még ki tudja, honnan. Az ottaniak nem tudnak emberként viselkedni.

2016. júl. 6. 14:51
 16/26 anonim ***** válasza:

"Közismert, hogy helyiek követték el az utóbbi évek iszlamista európai terrormerényleteit, nem bevándorlók."

Bravó! És akkor sok ismeretlen hátterű, életű alakot akartok még beengedni akiknek az európai élet még távolabb álló, vagy úgy fogalmazok ismeretlen, mint a "helyieknek", azaz korábban bevándorolt migránsok itt született leszármazottjainak, aztán azok is radikalizálódtak. :D

2016. júl. 6. 22:33
 17/26 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy az iszlámot kötitek össze a terrorizmussal, nem pedig a valódi okát. "

Igen? Es mi a "valodi ok"?

2016. júl. 7. 06:34
 18/26 anonim ***** válasza:
Az ok amit te is írtál, a radikalizálódás. Az ideológia már mindegy hozzá.
2016. júl. 7. 08:41
 19/26 anonim ***** válasza:
Érdekes, én még keresztényekről, buddhistákról, hindukról, krisnásokról nem hallottam, hogy a vallásuk nevében robbantgattak volna, akármilyen radikálisok is.
2016. júl. 7. 09:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Mert tájékozatlan vagy. Mondjuk a média nem is hangos tőle, az igaz.

[link]

[link]

[link]

Most persze majd azzal fogsz jönni, hogy arányaiban sokkal több az iszlamista merénylet. Én meg azt mondogm, hogy mivel a fenti példák alapján láthatod, hgy nem vallásfüggő az erőszak, és mert az iszlamista terror más csoportoknál sokkal kevésbé volt elterjedt pár évtizede, érdemes elgondolkodnod, hogy mégis akkor mi lehet a közös pont? Mi okozhatja, hogy az iszlamizmus vált a 21. századra ilyen problémássá? Mi a közös az elkövetőkben az iszlámon kívül, ami láthatóan nem a terrorizmus valódik oka? ...stb.

2016. júl. 7. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!