Hogy lesz ez a britekkel?
Tegyuk fol, h ha Cameron utan az uj pm bejelenti a kilepesi folyamatot es elkezdodnek a targyalasok, akkor elvileg 2 evuk van nekik h lerendezzek. Viszont ha 2 ev alatt, legkesobb 2018.december 31-ig nem sikerul eljutni az 50 pontos targyalas vegeig, akkor ezutan mivan?
Megszunik az egesz procedura es tovabb maradnak tagok vagy pedig addig huzzak a targyalasokat, amig ki nem lepnek?
ma 13:04
Jó, én gondoltam, elismertem. Most jobban vagy? Vagy még el akarod mondani párszor?
"ma 17:17"
Jaj, bocs hogy idegesít amikor valaki előadja hogy mindenki hülye csak ő a helikopter.
Ezerfele dolog tortenhet. Legvaloszinubb, hogy az Eu bekemenyit a targyalasoknal, vagy a skotok kilepnek, vagy a skotok, eszakirek, walesiek a sajat parlamentjukben nem szavazzak meg, es az angol parlamentben sem szavazzak meg, mert mindenki megnezi a sajat valasztokeruletenek a velemenyet, es lehet keruletenkent az jon ki, hogy benn akarnak maradni. Lehet, hogy elkezdenek az EU val targyalni, az EU bekemenyit, es rajonnek milyen rossz lenne nekik, es egy ujabb nepszavazason megfordul a dolog par honap mulva. Par hete 412 forintot lehetett kapni 1 GBP-ert, ma csak 366-ot. Ott hagyja akarni GB-t a Vodafone, az easyjet, az osszes bank, stb, ha kilepnek.
Mar elkezdtek csokkenni az ingatlanarak, es az osszes nagy epitkezes leallt, hogy mi lesz. Par felrevezetett nyugdijas miatt nem fogjak tonkretenni az orszagukat. Most ott tartanak, hogy a konzervativ part szavazgat, hogy oktoberben ki legyen az uj miniszterelnok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!