A sok zseni miért hívja Brexitnek a britek kilépését, holott a Brexit csak az EU szkeptikusok mozgalma és nem magának az eseménynek a neve?
Igen, ilyenkor mindig ezzel jössz.
Csak épp anno volt rá példa, hogy elmentettem aztán valahogy nem tudtad megindokolni, mikor belinkeltem.
Ha már a másik loginoddal vagy...
"Igen, ilyenkor mindig ezzel jössz."
- Mikor jövök ezzel? Kivel keversz? Ez az egyetlen felhasználói fiókom.
Azért, mert másnak szólt a kérdés, attól még reagálhatok rá. De egyébként is: ezzel jön az ember, mert ez az igazság. Az adminisztrátor törli a választ, nem a másik válaszoló.
17.21
lebuktam. az történt, hogy hatalmasat koppantam, mert feltártad az igazságot a kommentedben, és égtem mint a Reistag. de azért próbáltam menteni a menthetőt, így válaszoltam neked. de után rájöttem, hogy nem érhetek fel hozzád, ezért mégis töröltettem az amúgy teljesen szabályos válaszod. simán meg tudom tenni, mert gyerekkoromban együtt homokoztam az egyik moderátorral. aztán meg még idejöttem a másik regemmel is, kicsit heccelni téged.
hogy jöttél rá az egészre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!