Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogy értékelik a baloldaliak...

Jeffrey Spender kérdése:

Hogy értékelik a baloldaliak az USA külpolitikáját, megérte demokratizálni a Közel-Keletet és Észak-Afrikát (Líbia)?

Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:
26%

Nem fogják beismerni tévedésüket.

Mert számukra USA és Izrael olyan mint a hinduknál a tehenek.

2016. jún. 20. 14:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Ballibsi vagyok és tüntettem az iraki háború ellen még a kirobbanása előtt. Na erre varj gombot.
2016. jún. 20. 14:30
 3/9 anonim ***** válasza:
36%

# 2

A kérdező minden bizonnyal a magyarországi balliberálisokra gondolt.

2016. jún. 20. 15:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én Magyarországon élek... ?
2016. jún. 20. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
A legtöbb liberális elítéli az USA külpolitikáját, engem is beleértve. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az általában ostoba vagy hazudik. Vagy mindkettő (=jobboldali :)
2016. jún. 20. 16:35
 6/9 anonim ***** válasza:

# 5

Ez csak az USA területén élő liberálisokra mondható el.

A magyarországi balliberálisok feltétel nélküli atlantisták (NATO-pártiak). Elég csak megnézni az MSZP-vel egy koalícióban levő balliberális kispártokat, kivétel nélkül mind teljes mértékben egyetért az USA külpolitikájával. Egyesek még odáig is mennek, hogy azt állítják, hogy a határainkról az összes katonát ki kellene küldeni az US Army szolgálatára Afganisztánba.

2016. jún. 20. 18:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Itt van a szemed előtt két válasz magyar liberálisoktól, és abból nulla ért egyet az USA külpolitikájával. Következtetés? Az összes magyar liberális egyetért vele. Indoklás? Van valami kispárt ami senkit sem érdekel. Logika.

Ha az alapján akarod megtudni emberek véleményét, hogy mi valamelyik pártnak az állásfoglalása, akkor nagyon-nagyon rossz úton jársz. Te gondolom jobboldali vagy. Az értékrendedet tökéletes hűséggel tükrözi a Fidesz? Nem? Pedig te fordítva így gondolkodsz.

2016. jún. 20. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:

# 7

Ahhoz képest elég sok magyar liberális szavaz ezekre a pártokra.

2016. jún. 20. 19:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Még több magyar jobboldali szavaz a Fideszre. Akkor minden jobboldali egyetért mindenben a Fidesszel? Azért szavaz sok liberális ezekre a pártokra, mert nincs jobb.
2016. jún. 20. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!