Szerintetek Hillary vagy Trump az esélyesebb?
Nem értem, hogy Trumpot miért támogatják a magukat jobboldalinak való emberek? A republikánusok nem tekintenek senkit partnernek aki nem amerikai.
A republikánusok a kőkemény neoliberális gazdaságpolitikát követik, amit a jobbosok előszeretettel szidalmaznak. George W. Bush korában volt a "sikeres" iraki háború, ami megalapozott az Iszlám Állam kialakulásának. A republikánusok nem hagynák annyira, ha a nagykövetük ügyvivőit vegzálnák külföldön.
Drágaságaim, nagyon megvezethetők vagytok. Kíváncsiságból és pontszerzésből, kb 3szor írtam ide. Egyszer Trumpot, egyszer Clintont, majd megint Trumpot írtam. Trumpra alig jött magas százalék, Clinton meg szinte 100% volt. Én olyan jót röhögtem rajtatok. Most pedig sírva röhögök hogy a csávó nyert. Ezt gyerekek besz.ptátok :)
Ja és köszi a felpontozást :D
Hillary egy idős, beteg néni.
Trump egy idős, erőszakos, rossz kinézetű milliárdos.
Ez az egész a Szovjetunió utolsó évtizedét idézi.
Vigyázó szemetek Kínára vessétek!
Ha nem így lett volna, akkor most 3 lelkiismeretlen klimaxos vénasszony kezében lenne a világ sorsa.
Így érvényesült a demokrácia, van ellensúly.
"Trump egy idős, erőszakos, rossz kinézetű milliárdos."
Hát.. Én azért szeretnék olyan jól kinézni 70 évesen mit ahogy ő és ha nekem is 30 évvel fiatalabb nejem lenne olyan idősen..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!