Szerintetek Hillary vagy Trump az esélyesebb?
Már a Portfolio.hu is megírta és Soros is megmondta, hogy Trumpnak nincs esélye. Tehát Trump lesz az elnök, mert általában mindig az ellenkezője történik, mint amit a Portfolio.hu megír, vagy Soros mond. Ezt csak viccnek szántam (de attól még igaz).
Szerintem Hillary a kevésbé rossz lehetőség és egy érdekes kísérlet lenne, meglátnánk, hogy mi történne, ha egy női elnöke lenne az államoknak.
javítanám: "mert általában mindig az ellenkezője történik" helyett "mert általában az ellenkezője történik"
Amúgy hozzátenném, hogy Trump sokkal nyomulósabb kampányt folytat, mint Hillary.
Trump direkt összegyűjtötte azokat az ígéreteket, amik a leghangzatosabbak az amerikaiak többsége számára és ezekkel kampányol.
Mintha a következő magyar választásokon valamelyik párt olyan ígéretekkel nyomulna, hogy felemeli az országot, mindenki gazdag lesz, nyugati átlagkereset, nagyon alacsony adók, a jólét és a gazdagság és örök boldogság korszaka köszönt az országra stb. (most a példákban csak azokat soroltam, amikre a magyarok vevők lennének). Ezek miatt elég esélyes Trump. Hogy mi fog történni a regnálása alatt, azt csak sejteni lehet. Előrejelzések szerint nagyjából le lesz szrva az EU, a kint élő magyar (és egyéb) migránsok meg már most félnek, hogy küldik őket haza.
Az hogy férfi vagy nő, fekete sárga vagy fehér ember lesz az elnök, az nem változtat semmit. Egyedül a tenni akarás, a korrupcióellenes megnyilvánulások és tettek a mérvadóak. Csak a nagy demokráciában a nagy emberségességességben meg a cukiságban valamint a nézzünk le minden embert aki egy kicsit is kitűnik a sok egyhangú önmagát nagy sztárnak és modernkori csodának nevező emberek közül. Ez nagyon megy.
Én örülnék neki ha Trump nyerne, de nem fog, mert az emberek be vannak szarva a nácizmustól, mindenben a nácizmust látják, ha már kicsit felemeli valaki a hangját egyből jön a Hitlerezés. Nem unják még?? Mi van ha nem is olyan rossz dolog ha valaki úgy akarja olyan hangnemben eladni magát mint Hitler? Persze antiszemita megnyilvánulások nélkül. Onnantól kezdve a Hitlerezés és a nácizás nem több mint üres humbug a másik fél és a média részéről. Na meg a sok birka agymosott részéről is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!