Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Angela Merkel és társpolitikus...

Jeffrey Spender kérdése:

Angela Merkel és társpolitikusai miért tartanak ki az észnélküli migráció és a bűnözések eltussolása mellett?

Figyelt kérdés
2016. máj. 31. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es vagyok. Félreértettél, én a jobbost nem pont a jobikra értettem, lehet azt írta, hanem azt hogy radikálisabb felfogással állnak már a témához. Ugye a jobb oldal a radikálisabb mindig. Egyébként pont én utálom a legjobban azt a kétbitességet amikor valamihez radikálisan állok, akkor mindjárt lefideszeseznek, meg a "viktorom" meg "pártom". Nem vagyok fideszes, mert amióta másodszor kormányra kerültek nem is vagyok az országben, de azért követem az eseményeket. De a másik oldal tökéletlenségét és kétszínűsége meg pláne nem gyerebe.
2016. máj. 31. 22:54
 12/18 A kérdező kommentje:

#5-ös válaszolóhoz visszatérve, még az afgánoknak adnak "alanyi jogon" menedékkérelmet, hogyan különböztetjük meg, hogy afgán, vagy paki az illető, mert tulajdonképpen nincsen afgán vagy paki nép, hanem mesterséges összegyúrása az ottani pastuknak vagy urduknak, a másik, afgán és pakisztáni "ugyanaz", mert mindkettőben ugyanazok a népek és nyelvek vannak, csak az angolok próbálták gyarmataikat megkülönböztetni.

És végül Fekete-Afrika szintén törzsi háborúkkal sújtott térség, ennyi erővel egész Fekete-Afrikát be kell fogadni ?

2016. máj. 31. 23:19
 13/18 anonim ***** válasza:

Nemjártam utána a dolognak kérdező,hogy milyen alapon különböztetik meg,hogy kit fogadnak be és utasítanak ki az Unió területéről. Én is kíváncsi lennék rá,de csak annyira,hogy ha szembefut velem a dolog átolvassam. Utána nem nézek.

*** 2 menekült elkezdett beszélgetni 2 17 éve csajjal, aztán elkezdték zaklatni, akkor a csajok le akartak lépni, ezek meg leköpködték. Egy idősebb pasi meg megvédte a csajokat, és verekedés lett belőle.***

Más kultúra. A többség Muszlim vallású bevándorló. Északafrika és Kisázsia. Kaukázus.

Európában több a nő,mint a férfi. Az átlag az öreg nők miatt is megugrik,ugyanis statisztikai adatok alapján ők élnek tovább.

[link]

Az Muszlim országokban is kevesebb nő él és több férfi.

A bevándorlók gyakran hónapokig tartó út során vergődnek el idáig. Töben évek óta lehet nem is jutottak nő közelébe.

A kultúránk ismeretének hiánya is okozhat gondokat. Sokan nem is tisztelik a nőket. Nőket elnyomásban tartó országokból érkeznek. Egész életükben abban nőttek fel,mást nem ismernek pl. Így a saját értékrendjük alapján ítélik meg az adott illetőt és nem az európai szerint. Vagy simán az intelligenciaszintjük,tapasztalatuk nem elég a visszautasítás feldolgozásához,nem elég fejlett személyiségük annak kezeléséhez.

Néztem feliraozott videót,amiben egy Szír férfi nyilatkozik Európába utazásának céljáról. Téríteni jött. Amint úgygondolja bevégezte dolgát visszatér Szíriába. Arról si szó volt,hogy mikor idejött meg volt lepődve a nők nem fedik be fejüket stb. Később egy program keretén belül ismerkedett meg a dolog miértjével,a kultúránkkal. Addig úgyhitte a fejfedés teljesen általános a világban. Erről ennyit.

Főleg az Európaiakat vetik meg,a már említettek miatt egyesek. Nincs burka a fejükön,smink,pia,egyedülsétálás,visszautasítás. Emiatt sok muszlim feljogosítva érzi magát arra,hogy,hogy ne emberként kezelje az illetőt.

Frusztráltságuk okán agresszívebbek. Valszeg inteligenciaszintjük is alacsonyabb a nem kellően elterjedt és színvonaltalan oktatás hiánya miatt.

Más környezetben szocializálódtak ezt tudomásul kell venni nekünk is és nekik is. Egy bizonyos átfutási időnek lenniekell. Ekkora tömegnél ahol gyakori az írás és olvasás tudatlanság nehéz mindenkivel megértetni a dolgok mibenlétét. Elfogadható viselkedésre ösztönözni. Nekik ez a természetes. Kezdeni kell vele valamit,de nem tömeget faroklevágásokat rendezve.

Egy dolog tudva sejteni valamit és egy másik ha beismeri a sejtéseket/tényekt a kormány. Onanntól kezdve a felsővezetés által alátámasztott indokokkal lehet tenni,amit. Ami onnantól kezdve beláthatatlan formában elfajulhat. Elelnségesebbé válhat a környezet,mint jeleneg.

Egyik helyzet sem kellemes. Az okosabbnak kell jobban kezelni a helyzetet. Azoknak,akik nagyobb szellemi kapacitással rendelkeznek. Reméljük a férfiak megvédik a nőket továbbra is és válallják a kockázatot az állam által való lmarasztalásának lehetősége ellenére is,ha ugye megeshet ilyen. Megkell mondjam én is tartok ettől a szélsőséges már tényleg beteges megkülönböztetéstől. Remélem idáig nem süllyedünk.

Muszlim területeken nemritka,ha egy nő viszsautasít egy férfit az sértettsége jogán arconönti savval.

Akik ilyen rendszerben nőttek fel azokat nehéz lesz átnevelni.

Szíria Nxugatabbi felén nyugatiasabbak az emberek megbecsültebbek a nők. Nem veszik olyan szigorúan a múltbanrekedt szabályokat. Ezért is menekülnek,vagy veszik fel mindenáron a harcot azok a szírek az Iszlám állammal,ami betegesmódon erőlteti rá ezen szokásokat az általa uralt területek lakóira.

Ezzel csak azt akarom kifejteni,hogy nem mindenhol olyan szigorú és ugyanaz az értékrend az elfogadott,amit ehhez a szélsőséges magatartáshoz vezet,aminek helye a 21. században már nincs.

2016. jún. 1. 00:45
 14/18 anonim ***** válasza:
Mert ezért fizetik őket.
2016. jún. 1. 10:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

lehet válogatni

1. ennyire hülye

2. nettó hazaáruló

3. pénzelik

4. zsarolják

2016. jún. 1. 12:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Merkelnek állítólag valami pozíció van kilátásban

(ENSZ főtitkárság) Mert Ban ki Moon-nak év végén le fog járni a mandátuma

2016. jún. 2. 13:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Merkel egyébként így próbál "népszerű" maradni, még testvér pártjával (CSU)-val is rosszban van
2016. jún. 2. 13:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert korlátoltak
2016. jún. 8. 01:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!