Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Európa minden egyes országában...

Európa minden egyes országában elszaporodnak a muszlimok?

Figyelt kérdés
Minden országban muszlim lesz a többség?

2016. máj. 26. 20:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
Igen. A keresztyén Európa végóráit éli. Csak tavaly 400 ezer muszlim érkezett csak Magyarországra. 25 év alatt csak itt 10 millióan lesznek, ha ilyen ütemben jönnek. És akkor még az EU által beletelepíteni szándékozott 800 millió afrikait nem is vettük számításban.
2016. máj. 26. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
48%

# 1/1 Időpont ma 20:12

Még mindig a bizonyítottan hazug fideszes propagandalapnak hiszel inkább, mint a józan észnek? (Majdnem azt írtam, hogy józan eszednek, de az egy téves megközelítés lett volna)

2016. máj. 26. 20:14
 3/16 A kérdező kommentje:
de most nem csak magyarországra értem hanem európa minden egyes országára... még ami nem is eu-s...
2016. máj. 26. 20:18
 4/16 anonim ***** válasza:
39%

Kb. 95%-a Európának nem muszlim. Még ilyen mértékű bevándorlás mellett sem kell attól tartani, hogy 100 éven belül muszlim többség lesz.

(Valaki mindjárt jön majd a termékenységgel, de az nem vallásfüggő, ezért a beérkezett muszlimok is 1-2 generáció alatt hasonulni fognak az európaiak termékenységéhez).

Szóval a te életedben nem lesz se muszlim, se cigány többség, ne aggódj. Ellenben brutálisan csökken a képzett fiatalok száma itthon, emiatt aggódhatsz, ha már a demográfia ennyire érdekel.

2016. máj. 26. 20:40
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

"Valaki mindjárt jön majd a termékenységgel, de az nem vallásfüggő, ezért a beérkezett muszlimok is 1-2 generáció alatt hasonulni fognak az európaiak termékenységéhez"

Ezt mi alapján állítod? A cigánysággal példálóztál más téren, ellenpéldának tökéletes viszont ehhez.

2016. máj. 26. 21:03
 6/16 anonim ***** válasza:
69%
EU lakosságának cca. 4-5%-a muszlim. Több száz év kell ahhoz hogy többségbe kerüljenek. Keresztény Európa? Ilyen értékrenddel? Kereszténynek sem mondanám. Inkább ateista.
2016. máj. 26. 21:30
 7/16 anonim ***** válasza:
46%
Minden országban nem valószìnű,de egyesekben már elèg hogy is mondjam elrettentő. Pl franciáknál Marseille 900 ezer lakosábol 300 ezer muszlim. Nem vagyok se rasszista se semmi embercsoportot gyűlölő szemèly de ez nagyon nem tetszik. Nap mint nap látom a migránsokat,ès nem igazán ötülök,hogy ilyenek jönnek ide. Ma az egyik úgy nèzett rám,hogy azt hittem mingyárt nekem jön,ilyesztő volt.
2016. máj. 26. 21:59
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
Marseille egy Földközi-tengeri kikötőváros, egész történelme során egy olvasztótégely volt. Tudom hogy téged ez megijeszt hiszen életedben ki nem mozdultál a faludból és muszlimot csak képen láttál, de ez a te szegénységi bizonyítványod.
2016. máj. 26. 22:12
 9/16 anonim ***** válasza:
48%
Hogy láttam volna csak kèpen amikor szèpen mondom hogy mar lassan egy ève minden nap látom őket? Ordibálnak,cirkuszolnak szemetelenek mindenfelè,de igen te beutaztad a világot ès tudod,hogy ha a szingapúri muszlim rendes akkor azok is akik most lepik el Európát. Nèzz bele először a saját bizonyìtványodba...
2016. máj. 26. 22:19
 10/16 anonim ***** válasza:

1/1

" Igen. A keresztyén Európa végóráit éli. Csak tavaly 400 ezer muszlim érkezett csak Magyarországra. 25 év alatt csak itt 10 millióan lesznek, ha ilyen ütemben jönnek. És akkor még az EU által beletelepíteni szándékozott 800 millió afrikait nem is vettük számításban."

Te meg mi a francról beszélsz?

Hihetetlen hogy milyen gyökér emberek vannak.

800 millió afrikai...... persze.

Egyébként nem tudom, hogy feltűnt-e hogy a 400 ezer muszlimból kb 2 ezer maradt itt a többi tovább ment Németországba. Olyan fszságokat beszélsz, hogy hihetetlen.

De tudom, "gonoszEU és SorosGyörgy"

Visszatérve az eredeti kérdéshez.

1, re a válasz NEM

2, re a válasz NEM

Egyébként az, hogy valaki muszlim még nem jelenti, hogy dzsihadista. A muszlimok többsége szekuralizálódott, azaz kb ugyanolyan mintha református vagy katolikus lenne. Van viszont egy kissebség ami a muszlimok kb 30%-a aki radikálisabb nézeteket vall, és 10%-az aki hajlamos a dzsihadizmusra.

Európa 5% muszlim jelenleg.

Egyébként ezt az egész problémát egyszerűen meg lehetne oldani, például úgy hogy az álliberális "elveket" (haha) félretéve törvényileg szabályozni egy adott területen az összlakossághoz mért muszlim migránsok számát, ez megakadályozná a gettósodást, és elősegíteni az asszimilációt.

2016. máj. 27. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!