Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elárulná valaki, mi ez a nagy...

Elárulná valaki, mi ez a nagy oroszbarátság, ami itt is tapasztalható?

Figyelt kérdés

Feltesznek egy Oroszországgal kapcsolatos kérdést, és az összes oroszellenes (vagy akár simán csak realista) választ lepontozzák, az oroszokat éltetőeket meg fel. Kérdem én, mire fel? Ha jól tudom,

1) az orosz katonák nem felszabadítottak minket, hanem elfoglaltak, az országot kirabolták, a nőket nagy számban megerőszakolták, az embereket puszta szórakozásból megkínozták, megölték

2) az oroszok több mint 4 évtizedig ránk kényszerítettek egy politikai rendszert, aminek részben köszönhető, hogy ma ott tartunk, ahol. '56-ban tankokkal fojtották vérbe a forradalmat/szabadságharcot.

2016. máj. 24. 16:26
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
#20 Ezt szó szerint el lehet mondani az EU-ról és az IMF-ről is.
2016. máj. 26. 18:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Pl. az emlegetett Kína, aki boldogan felvásárolja tőlük a gázt?

Figyelj, én nem állítottam, hogy az Oroszok szentek, és sérthetetlenek. Ők is az érdekeiket nézik elsősorban. Azonban, ha figyelmesen elolvasod az előző kommentet, megértheted, hogy az én álláspontom szerint miért jók az Oroszok, és miért rossz az USA, vagy az EU. Ennél többet én nem tudok mondani.

De akár fogalmazhatok úgy is, hogy nem az Oroszok a jók, hanem a maradék alternatíva rossz.

Azonban, arra még mindig nem kaptam választ, hogy mostanában mit ártottak nekünk az oroszok, ami miatt nekünk nem szabadna kereskedni velük. Mert én legalább leírtam, hogy a másik kettővel miért nem kéne.

2016. máj. 26. 18:49
 23/26 anonim válasza:
Kérdező! Nekem inkább te tünsz agymosotnak, aki csak egy dolgot hántorgat. Putyin keresztény értékeket tartja szem előtt, regen barhol dolgoztál vehetél házat, kocsit, ma egy átlag magyar havi 100ból, megélni alig tud, nem viszi semmire, a imadott nyugati multiknak meg milliárdjai vannak, gazdagabb még gazdagabb szegényebb még szegényebb, ez így rendben van?
2016. máj. 26. 23:02
 24/26 anonim ***** válasza:
mit tettek ellenünk ha csak a közelmúltat nézzük akkor a magyar trmékek ellen bevezetett embargó nem volt épp szép húzás úgy hogy közben orbán az ő érdekeiket képviseli brüsszelben a magyar nép kárára.
2016. máj. 27. 10:40
 25/26 anonim ***** válasza:

*EU-s termékek ellen bevezettet embargó.

Azért nem ugyanaz a kettő. Az embargó nem kifejezetten ellenünk irányul. Ezt csak annak köszönhetjük, hogy EU tagállamok vagyunk. Ha kilépnénk az EU-ból, és akkor nem fogadják el a cuccainkat, na akkor irányul ellenünk a dolog.

2016. máj. 27. 11:01
 26/26 anonim ***** válasza:
De konkrétan a magyar élelmiszereket tiltották ki. Nem kell itt az oroszimádó hazudozás.
2016. máj. 27. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!