Mit szólsz hogy London új polgármestere muszlim?
Minden GYARMATOSÍTÓ és gyarmattartó állam egykor elkövetett bűneiért a mai lakóik BÜNTETÉSE, ha a gyarmatosított népek a FEJÜKRE NŐNEK!
Amerika rabszolgákat vásárolt üveggyöngyökért - ma a fővárosában már több néger él, mint fehér ember.
Az is igaz, hogy Amerika őslakóit a kalandor fehérek irtották ki, szinte egészen.
A franciákat ellepték az arabok...
Szerintem London muszlim polgármestere talán idegesíti kissé az angol királyi családot, amelyben zsidó származású tagok is vannak. Hacsak nem valami "renegát" muszlimról van szó, - hiszen a muzulmán Szaud-Arábia is Amerika-barát, nem a szomszédjában mészárló, Amerika által gerjesztett ISIS ("Iszlám állam") "barátja"...
Aki a pénzt imádja, az pénzért mindenre képes...
Aki a JÓ ISTENNEK tetsző életet él, az szereti embertársait, és nincs az a pénz, amiért ártana bárkinek is.
"A fa a gyümölcséről ismerszik meg."
Figyeljünk, MIT TESZ a moszlim polgármester Londonban.
"Minden GYARMATOSÍTÓ és gyarmattartó állam egykor elkövetett bűneiért a mai lakóik BÜNTETÉSE, ha a gyarmatosított népek a FEJÜKRE NŐNEK!"
Ez sajnos így szokott lenne, Róma is így bukott el.
Csak azt nem értem, nekünk magyaroknak mi közünk a gyarmattartó nagyhatalmak játszmáihoz, miért hozzánk akarják zsuppolni a gyarmatlakókat.
A gyarmattartók minden vagyona rablásból van, minden fonthoz, dollárhoz, frankhoz, pesohoz vér tapad.
Engem az zavar, hogy minket magyarokat akarnak kötelezni a gyarmattartók a saruk eltakarítására.
Mi kimaradtunk a gyarmatosításból, igaz, hogy csórók is maradtunk, de a lelkiismeretünk tiszta, nem kell vezekelnünk és nem árasztottak el minket a négerek, arabok. Eddig. Jó lenne, ha ez így is maradna.
Legalább ezt a taktikai előnyt, az etnikai homogenitást meg tudnánk őrizni.
A gyarmattartók csinálták az ázsiai háborúkat, amik elől sokan Európába menekülnek. Ők kaszáltak dollármilliárdokat a kőolajjal, fegyverkereskedelemmel, ők kötöttek bizniszeket, nem mi.
"hiszen a muzulmán Szaud-Arábia is Amerika-barát"
Ez nem igaz, ugyanúgy utálják Amerikát, mint az összes többi muzulmán. Csak éppen kihasználják őket és Amerika is kihasználja Sz-Arábiát.
Mi ez az eszmeletlen baromsag????
" kedves liberálisok! Tudom mennyire szeretnétek bosszantani a jobbereket, én tudok nektek adni pár tippet:
1, Járjatok csadorba, ezzel hogy átveszitek nyíltan az iszlám kultúrát nagyon frusztráló
2, Mivel ti is fehérek vagytok, tehát a PC-s polkorrekt felfogás szerint eredendően bűnösek, vezekeljetek a fehér bőrszinetek miatt: be kell vezetni a cuckold (nyitott) kapcsolatokat: erényövet fel, feleségeteket és barátnőtöket meg osszátok meg a fekete és muszlim pasikkal. Ha liberális nő vagy akkor naponta 2-3 muszlim vagy fekete pasit kell orálisan kielégítened, hogy vezekeljen a bűnös fehér faj! Ez nagyon bosszantana minket "jobbereket".
3, Fogadjatok be az otthonotokba csomó földönfutó bevándorlót, hogy példát mutassatok nekünk kirekesztőeknek. Egy 2 személyes pár 5 bevándorlót is be tud fogadni. Itt az ideje lemondani a fehér privilégiumotokról! Így tudtok minket frusztrálni "
A muszlimok tisztelik es elismerik a keresztenyeket es a zsidokat is, engedelyezett szamukra hogy hazasodjanak veluk ahol az Imam (aki isszeadja oket) elmondja, hogy nem kenyszeritheti oket a vallasuk megvaltoztatasara.
A baratom muszlim, komolyan veszi a vallasat napi 5x imadkozik etc. es en mint kereszteny a vallasa altal elismerve egyutt lehetek vele es nem nem hordom a hijabot. Meg azt hozzatennem, hogy soha meg csak a hangjat sem emeli fel nagyon bekes ember, igen sokan peldat vehetnenek rola!
Egyebkent en is angliaban elek ugyan nem Londonban de orulok a valasztas eredmenyenek.
(nincs ekezetem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!