Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan gondolkozhatnak a...

Hogyan gondolkozhatnak a német vezetők, Merkellel az élen ennyire bután és felelőtlenül a menekültpolitikát illetően? Nem az lenne a logikus, ha ők maguk mennének a közel-keletre kiválasztani a képzett menekülteket?

Figyelt kérdés

Egyrészt állandóan arra hivatkoznak, hogy így próbálják megoldani a demográfiai és az ebből származó gazdasági problémákat, ami szerintem már eleve egy bukott kísérlet. De ha már mindenképpen más földrészről származó embertömegeket akarnak befogadni, akkor nem az lenne logikus, ha nem a határokon fogadnák be az ellenőrizetlenül özönlő emberáradatot, hanem lezárnák a határokat, és ők maguk szállítanának be a menekültek közül maguknak kellően képzett embereket?

A menekültek jelentős része hozzájuk akar menni, csak éppen nagyon sok helyről mennek, a nagy részük alulképzett, sőt sokukról azt sem lehet tudni, hogy egyáltalán kicsodák. Nem lenne jobb, ha ők maguk mennének értük, és a határaikon senkit sem engednének be ebből az emberáradatból?

Így el lehetne kerülni azt, hogy a többit ráerőltessék a többi országra azok akarata ellenére, és nem lenne ez az egész ostoba kvótakérdés, ami eleve nem is megvalósítható a gyakorlatban véleményem szerint.

2016. máj. 5. 22:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%

Minek mennének a Közel-Keletre válogatni?

Meleg van ott nagyon és lőnek. Én biztos nem mennék.

2016. máj. 5. 22:49
 2/21 A kérdező kommentje:

1-es: Én nem a "darázsfészkek" belsejére gondoltam, hanem például a török és libanoni menekülttáborokra főleg, de még Szíriában és Irakban sincs mindenhol háború, néhány helyen talán ott is lehetne válogatni.

Azt meg, hogy meleg van, és emiatt ne menjenek, remélem, hogy te magad sem gondoltad komolyan.

2016. máj. 5. 22:55
 3/21 anonim ***** válasza:
58%

De, teljesen komolyan gondoltam.

Meg lehet dögleni arrafelé nyáron.

Én a hideg vizes zuhanyzás közben konkrétan izzadtam...

2016. máj. 5. 22:58
 4/21 anonim ***** válasza:
31%
Nem mivel nem a demográfia miatt engedik őket. Sajna markel amerikai nyomás alatt van. A német ipart akarják megvenni és vele az europai gazdaságot plusz megakarják reformálni az eu t mert sokan rájöttek hogy egy kizsákmányoló szervezet és kiakartak lépni. Vagyis a migránsok felemésztik németországot ehhez aszisztálnak aztán az amcsik megveszik a leértékelt német cégeket és elárasztják a piacot amerikai terméketekkel majd gyakorlatilag amerikaiak ülnek minden vezető europai székbe. Persze keletről is jönnek a törökök de őket nem akarják beengedni az amcsik mert komoly vetélytársak persze a törökök csak akkor lennének igazán veszélyesek ha bevennék őket az eu ba. A német gyártulajok meg politikusok meg féltik saját hatalmukat viszont az ameriak meg teljes mellszélességgel markel mögött vannak ezért nem lehet leváltani. Vagyis a menekültek lényege a gazdaság megbénítása statárium bevezetése az eu meggyengülése megreformálása
2016. máj. 5. 23:00
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem fehér embernek való helyek azok, az ottaniak pedig nem idevalók.

Esetleg valami jó kis arab csajokat beengedhetünk, mert sok köztük a szexi.

2016. máj. 5. 23:00
 6/21 A kérdező kommentje:
Hát figyelj, ha neked tényleg ez a problémád, mert valóban nagyon meleg van arrafelé nyaranta, akkor menjenek a többi évszakban.
2016. máj. 5. 23:02
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

De amúgy nem értem, hogy mi ez a nagy mánia, hogy nekünk ide arabok meg négerek kellenek dolgozni(?).

Mondjuk soha nem is értettem.

Ennyi erővel lehet támogatni a gyerekvállalást és többet kell költeni oktatásra.

2016. máj. 5. 23:08
 8/21 A kérdező kommentje:
4-es, sejtettem, hogy itt valami piszkos hátsó szándék lehet a háttérben. Az is kétségtelen, hogy a menekültek, ekkora hatalmas anyagi terhet jelentenek a német gazdaságnak, és a német gazdaság és politika erős amerikai befolyás alatt van.
2016. máj. 5. 23:11
 9/21 A kérdező kommentje:
Na, ezzel egyetértek, amit a 7-esben írtál.
2016. máj. 5. 23:13
 10/21 anonim ***** válasza:
2016. máj. 5. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!