:)))) Nagyon komoly oldalról közelíted meg a migráció problémáját. Szerintem nem félnek különösebben a cápáktól, legalábbis nem annyira hogy ez visszatartsa őket.
2016. ápr. 19. 20:05
2/14 anonim válasza:
A vizben elo capaktol nem annyira. A parton rajuk varo "mekult-csempeszo" capaktol pedig nem tudjak meg, hogy felniok kellene.
2016. ápr. 19. 20:16
3/14 anonim válasza:
Inkább a cápáknak van félnivalójuk a nagyon éhes és nagyon kanos menekültektől.
2016. ápr. 19. 20:23
4/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Évi alig pár tucat cápatámadás van, egy ilyen átkelésnél ez nem faktor.
2016. ápr. 19. 20:38
5/14 anonim válasza:
Otthon nagyobb eséllyel megölik, megcsonkítják, megalázzák őket.. te is a cápát választanád!
2016. ápr. 19. 20:56
6/14 A kérdező kommentje:
És ha elsüllyed a csónakjuk akkor jönnek a cápák?
2016. ápr. 19. 20:59
7/14 anonim válasza:
De, a Sharktopus folyton megtámadja őket.
2016. ápr. 19. 21:20
8/14 anonim válasza:
Sajnos nem
2016. ápr. 19. 22:23
9/14 anonim válasza:
"És ha elsüllyed a csónakjuk akkor jönnek a cápák?"
Dehogy jönnek.
Nem kell félni a cápáktól, merültem már velük.
Ritka békés állatok, csak nem kell piszkálni őket, meg mondjuk nem kéne olyan helyeken szörfözni ahol fókákra vadásznak (alulról a szörfös és a fóka sziluettje majdnem ugyanolyan).
Ez egy hivatalos oldal, ahol nyilvántartják az összes bejelentett cápatámadást. A Földközi tengeren 2015-ben egyetlen egy olyan eset volt ahol egyáltalán felmerült a cápatámadás gyanúja. És az sem a migránsútvonalakon.
(Egyébként nem értem azokat akik lehúzták az előző válaszomat. Szerintük százával zabálják a migránsokat a cápák vagy mi van?)
2016. ápr. 19. 23:04
10/14 anonim válasza:
"Szerintük százával zabálják a migránsokat a cápák vagy mi van?)"
Sajnos nem. Pár mutáns fehér cápát nem ártana telepiteni
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!