Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Valóban Oroszország lenne a...

Valóban Oroszország lenne a keresztény civilizáció és a fehér emberek védőbástyája?

Figyelt kérdés

Egyesek szerint az európaiak is oda fognak majd menekülni.

Vagy ezeket csak a szélsőségesek állítják??

Mit gondoltok erről?

forrás:

[link]

2016. ápr. 6. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
USA-ban meg pont az ellentétje érvényes. Na most mivan?
2016. ápr. 6. 22:44
 12/13 PresidentEvil ***** válasza:
Nem is tudom, szerintem élnek még az országban olyan emberek, akik emlékeznek 1945-re és az orosz civilizációból kapott ízelítőre... akik számára az a szabadság, hát csak menjenek, én biztos, hogy az ellenkező irányba indulok.
2016. ápr. 6. 23:24
 13/13 anonim ***** válasza:
71%

Oroszországban a maffia maga az állam, és ebben az egyháznak is jelentős szerepe van. Oroszország semmivel sem vallásosabb ország, mint mondjuk Németország, vagy Magyarország.

És én egy olyan országot nem mondanék civilizáltnak, ami jó odarobbant mások alá, ha valami nem tetszik neki (lásd: Ukrajna), ami tele van agresszív és erőszakos emberekkel, ami a kisebbségeknek semmilyen védelmet nem ad (itt például az oroszországi finn-ugor népekről beszélek, mindegyiknél komolyan fennáll az esélye, hogy pár generáción belül kihal a nyelvük, az emberek meg beolvadnak), és aminek csak úgy vannak szövetségesei, hogy az adott országokban jelentős orosz kisebbség él. (Kazahsztán 20%-a orosz, Fehéroroszországban a fehérorosz nyelv kiszorult a használatból az orosz miatt, Ukrajnában csak a keleti részen élnek jelentősebb mennyiségben oroszok, stb.)

Szerintem egyértelmű a kérdésre a válasz, hiába pontoz le a sok orosz-mániás.

2016. ápr. 7. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!