Akik szeretik Oroszországot azok jártak valaha nyugati országban?
Tetszik nekik az orosz nyelv,kultúra és Moszkva.
Kb ennyi.
Persze sok helyen vannak szép épületek,kultúrák,de nekem fontosabbak az emberi jogok és,hogy emberhez méltó életszínvonalon éljek.
Nem szeretem a korrupciót,ami minél keletebbre megyünk,annál nagyobb.
Tehát sosem költöznék Oroszországba.
"Tetszik nekik az orosz nyelv,kultúra és Moszkva."
Ezzel nincsen semmi gond de én politika ketegóriába raktam. Valamiért sokan úgy képzelik hogy oroszország mindenbe jobb mint az Egyesült Államok.
Nekem valamilyen fokon tetszik az orosz kultúra.
Politikailag meg nem tetszik Oroszország, mivel az ezeréves Magyar Királyságban hiszek. No nem a Daka Jóska, meg a Borbély, hanem dicső Habsburg király kell (vagy egy ideiglenes kormányzó, mint Horthy volt).
És te, kérdező? Te minek alapján ítélsz?
Elég sok helyen jártam, keleten és nyugaton, északon és délen, négy földrészen. Sok helyen, így az oroszoknál is, meghívtak lakásba is. Tudom milyen az orosz és nyugati politika. Tudom milyen sok nép kultúrája, viselkedése, szokásai. És képzeld, nemcsak szeretem, de tisztelem is az oroszokat. Ez azért mondjuk Putyinra, korábban Jelcinre (hadd ne soroljam) nem vonatkozik. Jártam olyan nyugati országban, amelynek politikáját többé kevésbé megértem, talán el is fogadom. És olyanban, ahol éppen a politika miatt nem szeretnék élni.
Nagy szegénységi bizonyítványt állít ki magáról az, aki egy országot az ott lévő jóléttel kíván mérni. Annyira nagyot, hogy még azt sem látja: a jólét alkalmatlan mérőszám, mert értéke erősen függ az adott személytől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!