Miért szereti sok ember Oroszországot?
Figyelt kérdés
Mi van ott ami jó? ( a csajokon kívül :) ) Csak szerintem egy rideg, fejletlen és rossz ország ez?!2016. márc. 8. 17:15
1/42 meszike91 válasza:
Nem fejlettlenebb mint Kelet-Európa többi része, beleértve Magyarországot is. Moszkva és Szentpétervár például világvárosok.
Sokan azonosulni tudnak Putyin nacionalista politikájával , nagyából ennyi.
2/42 anonim válasza:
Mert nem jártak ott. A másik, még a 90-es években a Nyugat volt a jó és Oroszország a rossz az most megfordult. Én mikor kint jártam pár éve nagy szegénységet láttam Moszkván kívül. Még annyit hogy a metró aluljáróba hangosan beszélgettünk ezért megbüntettek. Tisztára egy másvilágban éreztem magam.
3/42 anonim válasza:
fido-orbanista propaganda miatt
4/42 anonim válasza:
Oroszország jelentheti nekünk a felszabadulást az EU és az USA NATO-rémuralma alól
5/42 anonim válasza:
Mert Putyin egy fszgyerek :D
Az megmondja a tutit :D
6/42 anonim válasza:
'Oroszország jelentheti nekünk a felszabadulást az EU és az USA NATO-rémuralma alól'
Milyen rémuralomról beszélsz? Semmilyen rémuralmat nem tapasztalok.
7/42 anonim válasza:
Mert Európa egyetlen normális értékrendű országa, illetve a legdemokratikusabb ország Európában.
8/42 anonim válasza:
'illetve a legdemokratikusabb ország Európában.'
Heee???
9/42 anonim válasza:
A rablánc a lábon nehéz volt,
De széttörte büszkén a nép.
Mert példája volt ki érte
Feláldozta hű életét. Lenin!
A hős, ki csak népénak ét
10/42 anonim válasza:
#8 Oroszországban szabadon elmondhatod a véleményedet a migránsokról, a cigányokról, a zsidókról, a holokausztról, sőt, a közhiedelemmel ellentétben Putyinról is, ha olyan módon teszed, ami egyéb törvénybe nem ütközik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!