Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Migránsválságban Jordánia...

Migránsválságban Jordánia tanúsítja a legjobb hozzáállást?

Figyelt kérdés

Véleményem szerint, a többi arab országnak is az ő példájukat kellene követni.

Jordánia 6,5 milliós ország, mégis befogadja a hittestvéreiket.

Az etnikum, vallás ugyanez,a kultúra is hasonló.

Ha Európában, mondjuk Fehéroroszországban háború lenne és onnan kellene milliónyi menekültet befogadni, akkor támogatnám a befogadásukat.Azért, mert a beloruszok európaiak.

Viszont, az arabok befogadását nem támogatom.

Törökország ugyan muszlim ország, de tovább akarja küldeni a migránsokat.

A török kultúra jelentősen eltér az arabtól, illetve nem akarnak újabb problémás kisebbséget, mivel ott vannak nekik a kurdok, van velük baj bőven.

Viszont az olajhatalom arab országoknak is segíteni kellene a hittestvéreiket és azon spekulálni, hogy építik százasával a mecseteket nekik Európában.

2016. márc. 28. 12:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Álszent férgek. Tel vannak lével a szaudiak, simán megtehetnék, hogy segítsék anyagilag, és humanitáriusan is a szíriaiakat, inkább továbbküldik az eu-ba 4000 km-rel arrébb a hazájuktól, tök logikus nem? Ha bombáznák magyarországot, akkor a magyar emberek is elmenekülnének a világ másik felére, és nem mondjuk pár km-rel arréb maximum?
2016. márc. 28. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Attól, hogy valaki európai, még nem lesz übermensch! Te is ugyanolyan ember vagy, mint ők, mozduljál ki a burkodból!

A másik meg az, hogy Törökország miért ne fogadná be a szíriai menekülteket, hisz ő kavarja a sz*rt már jó régóta Szíriában... Azt, hogy a kurdok bajt okoznak a törököknek, köszönjék meg maguknak, ideje lenne utánanézni Törökország 20. századi politikájának!

De ha már itt tartunk, akkor az iraki kurd területen mit keres 2 millió arab menekült? Arab menekült kurd területen....jó kombó! Arab a legkonzervatívabb, kurd a legbefogadóbb....

Amúgy ha már menekültekről van szó, ideje lenne tiszta vizet önteni a pohárba: Nem Jordánia teljesít a legjobban, hanem a hamarosan függetlenné váló iraki kurd terület (6,5 millióra jut 2,5 millió menekült, Kurdisztán) és Libanon (4 millió libanoni mellett 2 millió szír).

Török kultúra pedig semmiben nem tér el az arabtól, elvégre ők is konzervatív muszlimok! A kurd kultúra tér el az arabtól és töröktől egyaránt (elég csak a nők tiszteletét kiemelni, az iraki kurd parlamentben 40% a nők aránya, sehol a világon nem ilyen magas).

Amúgy ha már beloruszokat hoztad fel, hát el kell mondjam....nem egy százas népség csakúgy mint az orosz, jó sok fehérorosszal dolgoztam már, furcsa emberek!

Ha pedig kitörne itt a háború kérdező te hova menekülnél? Nem azt pappolta mindenki nyáron, hogy az első biztonságos országban meg kéne állni? Mit beszélsz itt beloruszokról?

De mondom ,könnyű eljátszani a nagy istent egy olyannal szemben, aki szorult helyzetben van. Ha majd a te házadat bombázzák le, lányaidat és feleségedet megerőszakolják, akkor én nem hiszem, hogy az első biztonságos országban fogsz megállni, hanem új életet akarsz kezdeni egy nyugodt, gazdag országban....56-os forradalom után a magyarok 85%-a elhagyta a kontinenst....ennyit a nagy európaiságról!

2016. márc. 28. 17:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Kurdisztánt senki sem akar, így a kurdok akármit tesznek független országuk biztos nem lesz.

Az EU és az USA valóban álságos, Szaúd-Arábia akik nyíltan USA barátok, nekik elnézik, hogy a nőknek nincs személyi igazolványuk, egy kecskét többre tartanak. A többi arab ország, akik Amerika ellenesek, de ugyanezt teszik már fellépnek ellenük.

Törökország egyértelműen az impotens EU-t zsarolja, a görögök ugyanezt teszik, róluk is érdemes beszélni.

Én sem akarok arab/muszlim embereket Európába, nem valók ide, ja és liberális vagyok, de így sem akarom őket. Ők nem liberálisak és semmibe veszik, mindazt, amit Európában az elmúlt 100-150 évben elértünk.

Mint szólásszabadság, véleménynyílvánítás szabadsága, nők szavazati joga, női egyenjogúság, szabad szerelem és szabad párválasztáson alapuló házasság. Melegek elfogadása, vallásszabadság. Ezek a dolgok nekünk alapvetőek. Nekik nem.

2016. márc. 28. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Hat ennyire jot nem rohogtem soha eletemben! Komolyan...Csak megsugom felig magyar vagyok, de ilyet se hallottam meg, hogy valaki kerek-perec kijelenti, hogy fuggetlen Kurdisztan BIZTOSAN:DDDD nem lesz! Ilyet is eskuszom csak magyar ember szajabol lehet hallani:DDDDDDD Kb. fingod nincs a vilagpolitikarol, de azert okoskodsz....pffff....tipikus magyar....

Hihetetlen....komolyan...

Melegek elfogadasa? Kozep-Eu, Balkan, Kelet-Euban elfogadjak a melegeket? Kint oroszban es Belarussziaban tizezres nagysagrendu skinhead bandak zavarjak a prideot....micsoda elfogadas, igazi meleg szeretet ugye...pffff..:DDDDD

Ti(igen, mar nem vallom magam magyarnak) eleldegeltek a vilag barmely pontjan, elvarjatok, hogy befogadjanak, hazamban vagy 500 ezer magyar el, rendkivul lenezoek a nem-europaiakkal szemben. De nincs mit tenni, aki parasztnak szuletett az tajparaszt is marad sajnos.... Szerintem meg olyan nincsen, hogy valaki europai....mindenkinek egy hazaja van, ahol otthon van!

Amugy mindenkinek egy hazaja van, mindenhol mashol bevandorlo az ember es pont! Ha tegyuk fel en torok lennek, az meg nem fog feljogositani arra, hogy Dubaiban eljek. Ugyanez igaz itt is: Attol, hogy magyar vagy, Londonban ugyanolyan bevandorlonak nezlek, aki elmosogat. Ennyi.

Kerlek, sracok, ne ti dontsetek, hogy ki-mikor-hol eljen. Senki nem akar abba a Kozep-europai koszfeszekben letelepedni...ne ussetek bele mindenbe az orrotokat. Ne ussetek bele mas orszag belugyeibe az orrotokat. Van eleg bajotok, ugy nez ki Magyarorszag, mint egy ciganytelep!

Understand?!?

2016. márc. 29. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Ti, akik csak mende-mondaban hallottak bevandorlokrol, jo lenne, ha befognatok! En muszlim bevandorlok kozt dolgozom mar 10 eve! Nagyon rendes emberek!
2016. márc. 29. 07:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Akkor menj a muszlim haverjaid közé és ne itt trollkodj.

Nekem vannak holland, brit, német és francia ismerőseim és hidd el ők is azt a nézetet osztják a muszlimokról, amit itthon, pedig ők egyáltalán nem rasszisták, végképp nem nácik.

Ajánlom neked Londonban Aldgate vagy Berlinben Neukölln negyedet, menj oda és majd meglátjuk ki mennnyire toleráns.

2016. márc. 29. 09:19
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezzel csak saját magad járatod le hogy a hazádról ilyen véleményed van. Ki vagy te hogy meg mondd kivel foglalkozzunk?

Ami Nyugat-Európában történik az hatással van ránk is. Feltételeznem sok kommentelőnek él rokona, ismerőse Nyugat-Európában.

2016. márc. 29. 09:26
 8/9 anonim ***** válasza:

Az lehet, elvegre Magyarorszag nem all a helyzet magaslatan gazdasagilag ugye...csak prostiexportban:DD

Az lehet, hogy nagyon sok ismerosod Nyugat-Euban lakik, de TI SOHA NEM LESZTEK EUROPAI FELMENOKKEL RENDELKEZO NEPSEG! Ti vagytok Europa kakukktojasai. 1200-300 eve nem elt olyan nep, hogy magyar! Belso-Azsiabol, Mongoliabol szarmaztok! Az ujgurok a testvereitek meg a turaniak! Lehet szeretgetni a mongolokat! Nalatok csak az alkoholista magyar apam volt rosszabb, 5 evesen arra eszmelni, hogy folyamatosan verte anyukamat...pff....micsoda noi tisztelet ez????pffff.... Aztan elvaltak, elhagytam hala Istennek azt a koszfeszket! A londoni szemettelep szebb, mint Magyarorszag, szoval lehet szeretni!

Felazsiaiak vagytok.....szoval hatalmas ongol amikor Europarol beszeltek, mert ti NEM VAGYTOK ES NEM IS LESZTEK EUROPAIAK!

Amugy koszi, hogy felhoztad a berlini Neukolln negyedet, voltam ott, megettem a parommal egy finom gyrost es biztonsagban ereztem magam! Ugyhogy koszonom, kellemes csalodas volt!

Nem szoktam gyakori kerdeseken valaszolni, de most kifejtettem a velemenyem! Mert nagyon idegesit, hogy allandoan amikor Hungaryrol van szo, allandoan kvota, kvota es kvota meg bevandorlas rossz meg minden....elegem van!

Nyilvan Dubaiban jol teljesitenek a magyar prostitualtak, taps!

Ha akarod, hogy mukodjon a gazdasag, kellenek bevandorlok, hisz a bevandorlok egesz szektorokat tartanak eletben! De minek is mondjam ennek a meggyotort, irigy nepnek.....

28/F

2016. márc. 29. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:

"Az lehet, elvegre Magyarorszag nem all a helyzet magaslatan gazdasagilag ugye...csak prostiexportban:DD

Az lehet, hogy nagyon sok ismerosod Nyugat-Euban lakik, de TI SOHA NEM LESZTEK EUROPAI FELMENOKKEL RENDELKEZO NEPSEG! Ti vagytok Europa kakukktojasai. 1200-300 eve nem elt olyan nep, hogy magyar! Belso-Azsiabol, Mongoliabol szarmaztok! Az ujgurok a testvereitek meg a turaniak! Lehet szeretgetni a mongolokat! Nalatok csak az alkoholista magyar apam volt rosszabb, 5 evesen arra eszmelni, hogy folyamatosan verte anyukamat...pff....micsoda noi tisztelet ez????pffff.... Aztan elvaltak, elhagytam hala Istennek azt a koszfeszket! A londoni szemettelep szebb, mint Magyarorszag, szoval lehet szeretni!

Felazsiaiak vagytok.....szoval hatalmas ongol amikor Europarol beszeltek, mert ti NEM VAGYTOK ES NEM IS LESZTEK EUROPAIAK!

Amugy koszi, hogy felhoztad a berlini Neukolln negyedet, voltam ott, megettem a parommal egy finom gyrost es biztonsagban ereztem magam! Ugyhogy koszonom, kellemes csalodas volt!

Nem szoktam gyakori kerdeseken valaszolni, de most kifejtettem a velemenyem! Mert nagyon idegesit, hogy allandoan amikor Hungaryrol van szo, allandoan kvota, kvota es kvota meg bevandorlas rossz meg minden....elegem van!

Nyilvan Dubaiban jol teljesitenek a magyar prostitualtak, taps!

Ha akarod, hogy mukodjon a gazdasag, kellenek bevandorlok, hisz a bevandorlok egesz szektorokat tartanak eletben! De minek is mondjam ennek a meggyotort, irigy nepnek.....

28/F"

Te troll vagy.

Menjenek csak a németekhez a drága "szakképzett" barátaid. Így is drága Merkel Mutinak köszönhetjük, hogy elárasztottak minket. Mi nem akartuk őket, neked meg ezt kell tiszteletben tartanod.

Igen kellenek a bevándorlók, de nem mindenféle jött-ment ember.

2016. márc. 29. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!