Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az alábbi intézkedésekkel még...

Az alábbi intézkedésekkel még visszafordítható lenne a migránsválság Európában?

Figyelt kérdés

Az európai szárazföldi és tengeri határok azonnali lezárása technikai határzárral és hadsereggel. A hadseregnek tűzparancs biztosításával kötelessége lenne az illegális határátlépőket megsemmisíteni a tengeri hajójukkal együtt.

Az iszlám vallás illegálissá tétele.

Az eddig érkező illegális bevándorlók, és azon iszlám vallásúak, akik nem nyilatkoznak arról, hogy elhagyják az iszlámot, szigorúan őrzött gyűjtőtáborokban történő begyűjtése, majd deportálása vissza a származási országukba.

A migránsok, iszlám vallásúak nagy nyilvánosság előtt

(pl. internetes fórum, sajtótájékoztató) történő pártfogásának és védésének illegálissá tétele és letöltendő szabadságvesztéssel történő büntetése.

2016. márc. 27. 22:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ha vallási alapon szegregálunk (nem tettek, pusztán vallási alapon) és halomra öljük az embereket, azokat, akik az iszlám állam is halomra akar ölni, akkor meg már holnap Iszlám Állam lesz itt. Tényleg, ez sokkal jobb.

Végülis csak kb ugyanezen eszmerendszert akarod, mint ők. Mesélj, miben is vagy jobb?

2016. márc. 28. 00:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Vallás betiltása,gyűjtőtáborok,deportálások,iszlám vallásúak pártfogásáért szabadságvesztés...Én ugyan nem vagyok az iszlám nagy barátja,meg "migránspárti" sem,de elég elmebeteg elképzelésnek tűnik,ráadásul a lehetséges következményekkel egyáltalán nem számolsz.
2016. márc. 28. 02:41
 13/14 anonim ***** válasza:

"Végülis csak kb ugyanezen eszmerendszert akarod, mint ők. Mesélj, miben is vagy jobb?"

Abban vagyok jobb, hogy én a saját hazámat védeném ezzel az intézkedéssel, nem egy számomra idegen országba akarok beférkőzni. Mert ha nem történik semmi, előbb-utóbb mi, európaiak leszünk gyűjtőtáborokban, persze a szögesdrót kevésbé előnyös oldalán.

2016. márc. 28. 07:33
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs Európában migránsválság. Vannak átmeneti problémák, de ezek nem jelentenek válságot.

Problémát nem az jelent, hogy jönnek bevándorlók (ez inkább örömteli dolog lenne) hanem az, hogy nem elég szervezett a fogadásuk, mert nem voltunk rájuk felkészülve.

Amit te javasolsz az Európa tönkretételét, az európaiság végét, a civilizációnk végét, háborút, embertelenséget és sok-sok ostobaságot jelentene.

2016. márc. 29. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!