Bagdadért ki imádkozik?
Terrortámadás miatt kb. ugyanannyi ember halt meg mint kedden Brüsszelben.
Most miért nem látok "pray for Baghdad"-os feliratokat?
1. Bagdadban egész eddig előfordult ilyesmi, nincs akkora visszhangja.
2. Bagdad messzebb van, Bagdadban nincs rokonod, Bagdadon nem utazol át, a bagdadi körülményeknek a te helyzetedhez nem sok köze van.
3. Állj neki, és imádkozzál, senki nem akadályoz meg tudtommal.
Itt egy ima neked:
Mindenható Allah, kérlek sújts le a hitetlenekre
# 1
Nyugat-Európában sincs semmilyen rokonom.
# 2
Miért vagyok hitetlen?
Miért sújtana le Allah a hitetlenekre, amikor megmondta a Koránban, hogy a túlvilágon vannak előkészítve a jutalmak/büntetések és az evilág csak játék és mulatozás.
# 3
Őszintén szólva szerveznék is, ha nem laknák több száz kilométerre Budapesttől.
Pl. én azt teszem. Na nem imádkozom, igaz, mert nem vagyok vallásos, de hallottam erről a robbanásról, és aki azt mondja, hogy ez mindennapos Bagdadban, annak mondanám, hogy tényleg hetente robbantanak Bagdadban, de ennyi áldozatot nem szoktak követelni a robbantások, a robbantások általában egy kisebb csoportra szoktak irányulni (aki nem hiszi, járjon utána: [link]
Iraki barátommal beszéltem épp, mikor ez a robbanás történt, el is küldtem neki erről a cikket, azt mondta, ő pont Dél-Bagdadban él, de nem hallotta a robbantást, kicsit letörte a hír, de azért túllépett rajta. Kétségtelenül jobban hozzá vannak szokva az ilyen terrorakciókhoz az ott élő emberek. Mindenesetre a hype amit a brüsszeli merénylet köré szervez a média, tényleg felháborító, és ezzel pont az ISIS törekvéseit támogatják, hisz az volt a céljuk, hogy minél nagyobb visszhangja legyen mindennek a médiában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!