Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van aki szimpatizál Angela...

Van aki szimpatizál Angela Merkellel?

Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 12:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na, parancsolj, linkeljed ;) Kíváncsi vagyok fehérek közül hányan robbantgattak, késeltek, lövöldöztek, nemi erőszakoltak 200-as nagyságrendbe az elmúlt két évben... :)
2016. márc. 25. 16:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Bundeshure.
2016. márc. 25. 17:32
 13/20 anonim ***** válasza:
28%

Én például szimpatizálok Angela Merkellel, szerintem nekünk is ilyen európai színvonalú politikusokra lenne szükségünk.

Nyilván keveset foglalkozunk a politikájával a menekültügyet leszámítva, de abban Ferenc pápához hasonló valódi keresztény konzervatív és európai értékrendet képvisel.

Jean-Claude Juncker szintén nagyon szimpatikus politikus.

Jobb volna már egy valóban Egyesült Európában élni, ahol a normális emberek vannak többségben.

2016. márc. 25. 17:55
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
#11: Esetleg csak hozzuk ide a Germanwings-gép tavalyi katasztrófáját mikor a keresztény pilóta 150 ártatlan embert vitt halálba. De sorolhatnánk tovább
2016. márc. 25. 17:56
 15/20 anonim ***** válasza:

Wow, sikerült egy olyan példát felhoznod, ami még szakértők szerint is rohadt ritka forgatókönyv. Mi lesz a következő példád? Kitalálom...Breivik?

De mondhatnám úgy is, hogy 1 ilyen pilótás öngyilkosságra jut vagy 5 muszlim robbantás, és szerintem ezzel nem túlzok, szomorúan...továbbá még mindig nem értem, hogy ez miért magyarázza azt, hogy ide Európába nekünk miért szükséges egy olyan kultúra ami no-go zónákba tömörül, és kvázi sária-őrséget állít fel. Ne felejtsük el, hogy csomószor az derül ki, hogy másod-harmadgenerációs idióták lövöldöznek.

2016. márc. 25. 18:16
 16/20 anonim ***** válasza:

Még pluszba, kedves 14-es...ha már megemlítetted, hogy keresztény, akkor én meg hadd említsem meg azt, hogy rohadtul nem keresztény indíttatásból vezette bele a repülőt az Alpokba, hanem mert brutálmód be volt gyógyszerezve a tag, annyira, hogy állítólag gépkocsit se vezethetett volna. Nekem sajnos vannak közeli tapasztalataim arról mennyire szét tudják barmolni az embert az ilyen szerek... ha neked nincs, én annak csak örülök, de nyugodtan kérdezz meg egy szakértőt erről.

Ellenben fura mód az ISIS az összes ilyen kis lövöldözgető-robbantgató csibészkedést magára vállalta eddig...erről nem érdemes beszélni?

2016. márc. 25. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Merkel jó politikus, Németország gazdaságát is rendbe tette. Csak ugye sokan a pozitív oldalait nem nézik csak inkább szidják mert kell egy bűnbak. Én nemrégen voltam kint Németországban pár hétig és a többség elégedett vele.
2016. márc. 25. 18:56
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Az agyhalott liberátorok.
2016. márc. 25. 20:18
 19/20 anonim ***** válasza:
49%

"Belinkelném hogy az őshonos fehér übermensch faj hányat erőszakolt ez idő alatt, hány őshonos keresztény papról derült ki hogy pedofil, stb., de bizonyára nem értenéd a finom célzást."

Unalmas migráns-szopó duma. :D

2016. márc. 25. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:
2016. márc. 27. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!