Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nyugaton élők, féltek a...

Nyugaton élők, féltek a terrortámadásoktól?

Figyelt kérdés
Természetesen Nyugat-Európában élőkre gondolok.
2016. márc. 25. 11:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Igen, nagyon (Madrid)
2016. márc. 25. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Egyàltalàn nem, pedig Londonban lakom. Azzal ha valaki retteg folyton, azzal saját magàt teszi tönkre szerintem. Màr a 2007-es robbanàsokkor is itt èltem, most akkor azòta rettegjek? Egy frászt.
2016. márc. 25. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:
57%
12:43: az 2005-ben volt, bocsi. :) Anglia szerintem nem is annyira veszélyeztetett. A franciákat sokkal jobban szórják.
2016. márc. 25. 16:12
 4/5 anonim ***** válasza:
62%

Anglia nem veszélyeztetett? Lol Kb havonta számolnak be arról, h letartóztattak x embert terrortámadás előkészülete miatt. Általában East London, Luton környékéről.

Én Skóciâban lakom, itt annyira nem aktívak a terroristák. Kb egy éve hallottam utoljára, h Aberdeenből Szíriába utaztak páran harcolni, azóta nincs hír felőlük, reméljük, meghaltak:D

A kérdésre válaszolva, nem félek, legalábbis nem 24/7, csak néhâny apróbb változtatást vezettem be az életembe, pl nem lézengek bevásárlóközpontokban, vagy egyéb forgalmas helyeken, ha nem muszály, ha mégis, vagy pl ha tömegközlekedéssel utazom, jobban figyelem az embereket magam körül, menekülési útvonalat nézek, ilyesmik.

2016. márc. 25. 20:54
 5/5 anonim ***** válasza:
32%

Nem nagyon foglalkoztat a dolog. ( München ) Elég nagy a város, esélye nem épp sok van annak hogy épp ott történik valami ahol vagyok, jó van neki, de nem épp sok.

Amúgy ahogy észrevettem a legtöbb ember amúgy se foglalkozik vele, éli mindenki az életét, csak a média felfújja.

Nemrég olvastam Sopronról is, hogy megkérdeztek 3 embert, hogy mit gondolnak arról hogy (állítólag) egy ottani étteremben látták az egyik terroristát.

Semmi extrémet em mondtak, de a cikk úgy kezdődik, hogy " Sopron retteg a terrortámadástól... "

Na ennyit erről, ez a helyzet nyugattal is, ha XY azt mondja, hogy sajnálja ami történt azt már úgy hozzák le, hogy XY az utcára sem mer kilépni...

2016. márc. 25. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!