"Az ISIS-nek SOK köze van az iszlámhoz, az az egyik lehetséges, és sok muzulmán által támogatott Korán-felfogás. Hiába próbáljátok ezt lehazudni."
Az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz és egy muszlim sem támogatja. Ha jobban megnézed láthatod hogy minden muszlim elhatárolódik tőlük. Nyilvánvaló hogy Izrael áll az ISIS mögött és persze az USA. A muszlimok azt is kérték hogy ne nevezzék őket iszlám államnak de a nyugati média továbbra is ezt a nevet használja.
David Ben Gurion ( izraeli politikus, miniszterelnök):
"Izrael valódi hatalma nem az atomfegyverében van, hanem három ország összeomlásában rejlik : Szíria,Irak és Egyiptom."
Ez mindent elmond.
2016. ápr. 5. 09:09
46/49 anonim válasza:
37%-os, te notorius hazudozo vagy. Ben Gurion ilyen hulyeseget SOHA nem mondott.
2016. ápr. 6. 18:37
47/49 anonim válasza:
"Az ISIS-nek semmi köze az iszlámhoz és egy muszlim sem támogatja".Ez ugyan jól hangzik,csak szerintem kevéssé meggyőző és igaz.Valami oka csak van,hogy akár új,akár régi bevándorlók közül,de muszlimokat sikerül beszervezniük a terrorakciókhoz és Allah nevében gyilkolnak.Bármennyire is nehéz elfogadni,vannak a muszlimok közt fanatikusok,akik "kissé" máshogyan értelmezik a Koránt,mint a békés többség.Szerintem talán nincsenek is olyan kevesen.Tudom,hogy vannak akik minden mögött Izraelt,vagy C.I.A.-t akarják látni,de hát ez is csak egyfajta fanatizmusra,rögeszmére utal.
2016. ápr. 6. 22:12
48/49 anonim válasza:
"Tudom,hogy vannak akik minden mögött Izraelt,vagy C.I.A.-t akarják látni,de hát ez is csak egyfajta fanatizmusra,rögeszmére utal."
Hiába próbálod tagadni. A párizsi és brüsszeli támadok szinte mind büntette előéletűek voltak. Drogot forgalmaztak és függők voltak. Még kocsmát is üzemeltettek. Volt köztük egy nő is. Ő meztelen képeket tett fel magáról a netre. És ők az igaz hitű muszlimok? Ki hiszi ezt el.
2016. ápr. 7. 23:22
49/49 anonim válasza:
Az a helyzet,hogy mivel se muszlim,se zsidó,se amerikaimádó nem vagyok,nem igazán van okom bármit is tagadni.Egyszerűen csak nem hiszem el,hogy New-york,Madrid,London,Párizs,Brüsszel,stb.,stb. mind a zsidók meg a C.I.A, műve,mint ahogy azt sem,hogy az iszlám a béke vallása.Sajnos túl sok e vallás hívei által tartott demonstráción lehetett igazán "szívhezszóló" üzeneteket olvasni(pl.:"Európa rák,az iszlám a válasz" és ez még a legenyhébb talán).De már Londonban is voltak akik jelezték,hogy ez már az ő városuk.Persze,lehet,hogy ők így integrálódnak a befogadó országban,de azért én kételkedem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!