Mit gondoltok arról a feltevésről, hogy a Sandy Hook Általános Iskolában történt merényletet szándékosan azért szervezték, hogy legyen okuk a fegyvertartás szigorítására?
"ma 12:10"
Aha, értem, szóval szerinted ha szigorítanák a fegyvertartást akkor az nem csökkentené a lövöldözések számát az USA-ban. Magyarul, ha itthon mindenki hozzájuthatna a félautomata gépfegyverekhez akkor még csak 0,1%-sem növekedne a lövöldözések száma. Hát persze. Ha kihúzod a biliből a kezed akkor eldöntheted, hogy akarod e még csillogtatni nagyszerű logikád, vagy végre elgondolkodsz azon, hogy mekkora baromságot mondasz.
Egyébként ki a francot érdekel Svájc? Nem érdekel, mennyi lőfegyver van náluk, nem érdekel, hogy kevesebb a lövöldözés mivel ez semmiben sem befolyásolja azt, hogy 2 havonta kipucolnak egy iskolát az USA-ban. Majd ha lövöldöznek Genfben akkor lehet arról beszélni, hogy ott mi a probléma. Addig maradj csak Amerikánál, mivel a probléma ott van.
De gyerünk, köpjed. Mi a helyes megoldás. Te, mint a téma szakértője biztos tudod.
"tegnap 13:53"
De igen, baromság, mivel rohadtul, nem Svájcról beszélünk. Tök mind1, hogy van e feketepiac vagy nem, ha legális lenne akkor több fegyver lenne ergo több lövöldözés. De ez senkit sem érdekel, mert a téma még mindig Amerika. Jah, hogy te szeretnéd egy kicsit amcsit szapulni, mert hogy ott milyen hülyék az emberek, de a fegyverek maradhatnak hehehe... Ez most komoly?
Kimondta, hogy tele van lövöldözéssel? Kimondta hogy tele lenne lövöldözéssel? Én azt mondtam hogy nőne a számuk, amit te nem ismertél el. De miért is tetted volna, hiszen tudósok kimutatták hogy a pisztolyok, puskák és a lövöldözések között abszolút nincs összefüggés. Ugye?
A téma amerika, maradjunk is annál.
Értem, szóval te azt mondod, hogy az emberek mentálisan instabilak, de ez tök jó, adjunk nekik fegyvereket és nézzük mi történik. Ne is azzal kezdjük, hogy nem adunk a kezébe minden baromnak félautomata fegyvert páncéltörő lőszerrel. áááááá a világért sem. Sokkal jobb ha az egyik kezébe a bogyókat, a másikba pedig a puskát nyomjuk. Biztos ami biztos ugye.
De nem baj, majd ha egy újra meglyuggatnak egy elnököt mint Reagan idejében, akkor majd szigorítják újra. Addig is pedig a legtöbb államban megvehetsz akár egy uzit is mert az olyan cool. Persze teszik ezt úgy, hogy a népesség nagy részének, nincs katonai vagy rendőri kiképzése. Nem tanulják meg a fegyvert kezelni, és itt nem a vadászpuskákra gondolok. Inkább elmennek a lőtérre a profikhoz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!