De már azt is elbírom képzelni,hogy Svájcban robban a bomba, mert ugye az mindig is semleges volt, tehát elég nagy felháborodást keltene.
2016. márc. 23. 21:12
2/13 anonim válasza:
A legesélyesebb London, Párizs, Brüsszel, meg esetleg valamelyik német nagyváros, vagy Svédország. Máshol nem nagyon élnek nagy számban arabok.
2016. márc. 23. 21:24
3/13 anonim válasza:
Nekem van egy olyan érzésem, hogy azt kívánják a terroristák bizonyítani előbb-utóbb, hogy bárhol robbanthatnak - szélsőséges esetekben akár a legkisebb helyen, hogy mindenki féljen, a legkisebb településen lakó is, vagy a legbiztonságosabbnak hitt helyen, hogy féljünk, hogy a biztonsági erőink nem sokat érnek. Magukat halálra szánt emberektől (öngyilkos merénylőktől) nem várok olyan logikát, hogy úgy intézik a merényletet, hogy ők a robbanás után még el tudjanak menekülni. Azt várom, hogy úgy intézik a merényletet, hogy minél többen haljanak meg, illetve, hogy minél nagyobb félelmet gerjesszenek.
Úgyhogy robbanthatnak megint valamelyik elmúlt merénylet helyszínén, vagy Európa bármely kisvárosában, de robbanthatnak valamelyik fegyveres alakulat közelében, lásd: Törökországban katonákat szállító busz közvetlen közelében robbantottak.
2016. márc. 23. 21:26
4/13 anonim válasza:
Valószínűleg ahol a legnagyobb számban élnek arab bevándorlók, mert ott tudnak a leginkább elvegyülni, rejtőzködni.
Országok közül esélyes Franciaország, azon belül Párizs, Lyon és Marseille, Németország, Dánia és Svédország.
De el tudok képzelni londoni merényletet is.
2016. márc. 23. 21:29
5/13 anonim válasza:
Szimbolikus várost fognak választani, Párizs és Brüsszel is azok voltak. Párizs a nagy liberalizmusé, Brüsszel az EU-é. Az én favoritom Róma, a kereszténység központja, vagy London, a pénzvilág egyik nagy központja.
2016. márc. 23. 21:32
6/13 anonim válasza:
Londonba nem hiszem, ott 2005-ben voltak. Németországra tippelek.
2016. márc. 23. 21:36
7/13 anonim válasza:
Szerintem is Németország következhet.Ők eddig megúszták,de tartok tőle,ez már nem sokáig marad így.
2016. márc. 23. 21:41
8/13 anonim válasza:
Németország. Berlinben élek, gyakran megtörténik, hogy séta közben 6-8 rendőr furgon száguld el mellettem, aztán semmi hír a neten, szóval nem az, hogy verekedést mentek szétverni, vagy focihuligánok balhéztak, vagy bármi ilyesmi.. egy szó sem, sehol, ez a legrosszabb.
2016. márc. 23. 21:54
9/13 anonim válasza:
Szerintem most megint a törökök jönnek, eddig is úgy volt, hogy két robbantás náluk, egy valahol máshol. Róma biztos tetszene a terroristáknak, de az olaszok is számítanak rá, tele van katonákkal a város... remélem, hogy ott nem lesz semmi, mondjuk remélem, hogy máshol se.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!