A terroristáknak és családtagjaiknak miért nem lehet megfosztani az EU-s állampolgárságát?
12:36,
A halalbuntetes ilyen esetben a legeslegrosszabb, amit tehetsz.
A legtobb szelsoseges agymosas pont azzal megy, hogy a tulvilagon, ha martirkent halsz meg, micsoda csodalatos vilagod lesz. Ha a sok beetett marha latja, hogy nem csinalta meg a merenyletet, megis martirkent meghal, az csak olaj a tuzre.
Az ilyenek ellen a legjobb buntetes az eletfogytiglan, hogy elfeledjek, hogy lassak a tarsai, hogy nem hal meg, nem kerul a paradicsomba, nem varja 72 szuz, hanem egy hosszu es erdektelen elet varja, ahol nem lesz martir, ahol nem nyilik meg neki a mennyek kapuja.
Nem ezek a babuk veszelyesek a terroristaknal - ok okozzak a kart, ok gyilkolnak, de nem ok a veszelyesek. Ezeket nem maguktol talaljak ki, a biztos tavolban ott ulnek a merenylet kiotloi, akik nyomatjak az agymosast, es mossak a kezuket.
Amig azokat nem lehet elkapni, addig a legbiztosabb fegyver, ha megmutatod a jovendo terroristanak, hogy "koma, te itt soha nem leszel martir, nem var rad a mennyorszagod".
Mielőtt bárki félreértené én nem akarok sem Észak Koreát ide sem semmilyen diktatúrát, de sajnos ezzel a helyzettel kezdeni kell valamit. Ez így nem mehet hogy állandó rettegésben kell élnünk. Nem mehetek ki pl. biztonságtudattal Londonba a rokonaimat meglátogatni vagy csak valamelyik nyugat-európai városba városnézni, mert már ott tartunk hogy szószerint bármikor terrort hajthatjnak végre.
Én értem az iszlám terroristák szemléletét és megértem hogy ha terror mellett döntenek akkor nem számít mások élete. De, ez engem nem érdekel. A vallási gondjaikat oldják meg maguk, nekem ehhez semmi közöm. Nem hiányoznak ide.
Kicsit mintha a ló túlsó oldalára billene itt sok minden, mikor a terroristákat védik sokan. Jó a családtagok tényleg nem tehetnek róla, de nem megbízhatók.
Ez a terror lényege, hogy rettegésben tartson :) Nem tehetsz sokat ellene. Igyekezni kell, hogy senki se váljon szélsőségessé. A megoldási javaslatod viszont épp efelé terelne embreket. Jellemző momentum, hgy pl. az egyik Charlie Hebdós srác korábban olyan rap-videót készített, amelyben épp a muszlimokat küldené halálba. Az ideológia cserélhető, a hajlam megmaradt.
Az egyéni őrülteket, mint pl. Breivik így se kerülhetjük ki, de az ellen tehetünk, hogy ne váljanak az emberek tendeciózusan potenciális terroristává.
Meg tudod már más világban élünk. Száz éve ha elnyomtak egy indiánt, az max. helyben nekitámadott ellenségének. Ma egyetlen ember is képes nagy kárt okozni a finomra hangolt világunkban a világ bármely pontjáról.
Oroszoknál is vannak terrormerényletek, csak azokat nem szírek követik el, hanem csecsenek, mégse darálják be egész Csecsenföldet, pedig az országnak is jobb lenne, ha Csecsenföldet Dagesztánnal kivágnák a francba.
Az UAE-be meg nem engednek be akárkit, csak azt aki mindenképp dolgozni akar. De ott a lakosságnak csak a 15-20%-a emirátusi állampolgár.
# 11/16 Időpont ma 12:59
"Es nehogy azzal jojjon valaki, hogy nem minden muzulman terrorista. OK. Elhiszem. De ha 100-bol csak 1, akkor is tobben vannak, mint ahanyat hajlando lennek elturni."
Ilyen erővel akkor senkit sem vagy hajlandó eltűrni?
100/1 szerintem egy igen túlzó arány.
De emlékszel Breivikre?
Szerinted hány IRA-terrortámadás elkövetője volt muszlim vallású?
Matuska Szilveszter muszlim lett volna?
A Baader Meinhof csoport tagjai muszlimok voltak?
Csak az elmúlt 3-4 év amerikai iskolai mészárlásaira gondolj vissza! Hány elkövető volt muszlim.
A haláltáborokat megtervező és üzemeltető nácik muszlimok voltak?
Olyan szomorú, hogy rengeteg embernek kb. olyan bonyolult a gondolkodása, mint egy faék... :-(
Úgy csinálnak az emberek, mintha 5-10-20-50 évvel ezelőtt nem lettek volna pont ugyanúgy terrortámadások. Arról nem is beszélve, hogy mit kezdesz az ilyen Breivik félékkel? Ő egymaga közel 80 embert mészárolt le, és echte Norvég.
Az a baj, hogy könnyű óbégatni hogy "elvárom hogy védjenek meg", de ez lehetetlen, a világ már csak ilyen, akárhol vagy, benne van a halál lehetősége, nem mellesleg van 1000 dolog, aminek sokkal nagyobb az esélye mint egy terrortámadásnak.
Sajnos ezeket teljesen elkerülni nem lehet, persze élhetnénk Orwell-i utópiában ahol még a gondolataid is figyelik, csak azzal pont azt adja fel az ember, amiért mindig is küzdött, a szabadságát.
Na meg egyszerűen lehetetlen 100%-ig kiszűrni hogy ki az akinek csak a szája nagy, és ki az aki tényleg képes lenne gyilkolni, akár terrortámadásról van szó, akár a szomszéd megöléséről. Elég megnézni milyen kommenteket engednek meg az emberek Facebookon, meg fórumokban, hát az alapján elég hamar Szibériába települne a teljes Magyar társadalom.
"A vallási gondjaikat oldják meg maguk, nekem ehhez semmi közöm."
Ezt is könnyű mondani, de az Európai vezetésnek igenis van köze ahhoz, hogy ezek az országok ott tartanak ahol, és hozzánk menekülnek. Alapvetően inkább abba kellene pénzt ölni, hogy katonai felügyelet alatt képesek legyenek ezek az országok fejlődni.
Vagy nézzük saját szemszögből a dolgokat, elég visszagondolni a magyarok elleni népirtásokra, és mi is azonnal a vérét kívánjuk minden román, szlovák, szerb népnek.
Amúgy az is vicces, hogy mindenki attól retteg hogy "jujj nem mehetek ide meg oda mert terrortámadás"...Aztán nézd meg Budapest belvárosát. Ahol dolgoztam, ott a környéken heti szinten volt nagyobb verekedés, havi szinten rablás, késelés, nem volt példa késes leszámolásra is. És nem is egy 8 kerről van szó, hanem a csodás belvárosról.
" Nem mehetek ki pl. biztonságtudattal Londonba a rokonaimat meglátogatni vagy csak valamelyik nyugat-európai városba városnézni, mert már ott tartunk hogy szószerint bármikor terrort hajthatjnak végre. "
Akkor félj és építs magadnak egy bunkert és zárkózz el a világ elöl. Bennem nem változott meg semmi, én ugyanúgy fel fogok ülni a április közepén induló londoni járatra és élvezni fogom a kint töltött öt napot. Lehet, hogy robbantani fognak ahol vagyok, de nem tekintem kisebb kockázatnak, minthogy az egyik tanuló bekattan és elkezd lövöldözni, amikor én is bent vagyok.
Kerdezo, az UK-ban naponta atlag 5 ember hal meg autobalesetben.
Az alatt az egy het alatt, amit itt toltesz, nagyobb eselyed van meghalni autobalesetben, mint terrortamadasban. Sot, ket honap alatt tobben halnak meg az UK-ban autobalesetben, mint az elmult tiz evben egesz europaban terrotamadas miatt.
Te tenyleg emiatt nem akarsz kimozdulni barhova?
En az autoktol reggelente jobban felek, hogy valaki elgazol, vagy egy katyuban megcsuszik az elso kerekem es egy kamion elso lokharitoja lesz az utolso amit latok, mint barmilyen terrortamadas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!