Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi haszna volt Putyinnak Krím...

Mi haszna volt Putyinnak Krím elfoglalásából?

Figyelt kérdés

A Fekete tengerre egyébként is ki tudott menni. Ásványi kincs se hinném h túl sok lenne. Minek kellet az neki ?

Tudom h ott többségében oroszok élnek de ez korábban is így volt.

2016. márc. 8. 22:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Például, Amerika nem telepített a Krím félszigetre támaszpontot. Szerintem ez elég nagy haszon Putyin számára.
2016. márc. 8. 22:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mellékes hogy Szevasztopol az orosz flotta központja.
2016. márc. 8. 23:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előző válasz adó tökéletesen leírta a lényeget. Akkoriban amikor ez történt, még reális forgatókönyvnek tűnt az, hogy Ukrajna nyit a NATO felé. Ma már nyilvánvalóvá vált, hogy se NATO, se EU tagok nem lesznek a közeljövőben.
2016. márc. 8. 23:19
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

Arcvesztés nélkül, dicső hazatérésnek tudott beállítani egy hatalmas vereséget a nemzetközi küzdőtéren. Európa irányában Oroszországnak Ukrajna volt a legkomolyabb szövetségese, ami Puytin rossz taktikájának hála szembefordult velük, így tűzoltás gyanánt legalább az oroszok lakta Krímet illetve az Fekete-tengeri orosz flotta központját megtarthatta.

Aki szerint meg a NATO így megy úgy, nézzetek már rá a térképre! Hány NATO tag van a Fekete-tenger körül: Törökország, Görögország, Bulgária, Románia. Gyakorlatilag ez már rég nem orosz beltenger, hanem NATO pancsoló!

2016. márc. 8. 23:57
 5/11 A kérdező kommentje:
Értem kösz a válaszokat.
2016. márc. 9. 00:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Emellett szerintem tökéletes alkalom volt felmérni, miként reagál a világ ha Ő esetleg úgy dönt mozgolódik kicsit.
2016. márc. 9. 03:14
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
nagyhatalmi játszma,a pofátlan usa tul közel akart kerülni hozzá,sértette az oroszok életterét.senki nem szereti,ha a küszöbére piszkitanak.
2016. márc. 9. 03:36
 8/11 anonim ***** válasza:

Fosik a Putykó elfti.

Most egy leívelő szakasz jön nekik. :)))

2016. márc. 9. 06:34
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Foleg azert csinalta hogy a Jobbikosok istennek nezzek.

Egyenlore be is jott neki a dolog.

2016. márc. 9. 07:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez volt a válasz arra hogy Ukrajna és az EU társulási szerződést akartak aláírni.
2016. márc. 9. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!