Velemeny a sajat gyartasu mememhez?
fentebb a link.ma csinaltam,szerintem sajnos erre fele mutatnak a dolgok.
liberaliskent ezt latom hogy az ujonnan beerkezo afrikaiak es azsiaiak nagy resze elnyomo,kirekeszto.tisztelet a kivetelnek!
ui: a ferfi karjan valoban egy horogkereszt lathato,de nem az a mondanivaoom lenyege.hanem hogy Nemetorszag ne veszitse el a nemet jelleget.abszolut elhatarolodom a nacizmustol.ilyen kepet szerettem volna,ahol nemetek lathatok,idealis,csaladias kepen,meghozza a 60as evek betelepiteses idoszaka elott.
Jo lett!
Kis gyakorlassal, a valosag enyhebb abrazolasaval es a regi korok BEVALT modszerenek felevenitesevel termeszetes undort keltesz majd az afrikai aradat ellen.
Persze, amig nem szembesulnek a valosaggal, addig a verbaloldal itt fog lepontozgatni embereket.
Birom mar azt, hogy az egyenloek nem tartoznak buntetojogi felelosseggel a buneikert:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!