Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kik ellenzik az EU-ban Magyaro...

Kik ellenzik az EU-ban Magyarország mellett a betelepítési kvótát?

Figyelt kérdés

Magyarország ellenzi, de csak mi vagyunk ezzel így, vagy mások is ellenzik?

Ugye nem fogják ezt ránk kényszeríteni?

2016. febr. 20. 10:21
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%

Orbán totális bukása az EU csúcson.

Lezárhatjuk a vitát Orbánt leminősítették az EU ban.

[link]

2016. febr. 20. 14:25
 22/23 anonim ***** válasza:

18.

Köszi az újabb engem igazoló forrásokat :D

Most már csak azt nem értem miért nem sikerült ezeket ertelmezned? De elmagyarazom újra, mert látom lassú a felfogásod. Amiről te beszélsz az nem betelepites volt, hanem a barbár törzsek támadása és katonai megszállása, amit Róma nem tudott visszaverni, sem keverni a megszallokat. Így kenyszerusegbol elismerték az ottletuket. Hogy mi a különbség egy külső katonai támadás és fegyvertelen civilek vandorlasa között azt talán még magadtól is feléred ésszel (de nem biztos).

Ezt egyébként az általad megadott linkekben is világosan elmagyarazzak, szóval ha nekem nem hiszed el, legalább a múlt-kor portálnak hidd el, mert azt hivatásos történészek szerkesztik.

Amúgy most már tényleg érdekel, h melyik egyetemre jársz és hányadik evfolyamba, mert egyszerűen nem tudom elkepzelni, h valaki ókori Róma vizsgán átmenjen ilyen felkészültséggel.

2016. febr. 20. 16:15
 23/23 anonim ***** válasza:

Közös probléma? LOL! :D

Annak a problémája aki idecsődítette, aztán próbálnák azt a "sokdiplomás mérnököket" szétköltöztetni, olyan országokba is ahová állításotok szerint amúgy sem akarnának menni )pl. idejönni).

Szerintetek meddig maradnának? :)

2016. febr. 20. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!