Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Kik ellenzik az EU-ban Magyaro...

Kik ellenzik az EU-ban Magyarország mellett a betelepítési kvótát?

Figyelt kérdés

Magyarország ellenzi, de csak mi vagyunk ezzel így, vagy mások is ellenzik?

Ugye nem fogják ezt ránk kényszeríteni?

2016. febr. 20. 10:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

7# "Nem Merkel hívta a menekülteket. Az egészséges életösztönnel megáldott emberek általában menekülnek az olyan helyekről, ahol robbantgatnak és lőnek rájuk. Nem értem, h a széljobberek számára ez miért olyan hihetetlen még mindig. "

Most te vagy direkt hazudsz vagy tényleg fingod sincs a dolgokról. Érdekes eddig is voltak háborúk a közel-keleten mégse volt több milliós népvándorlás. Ennek tudatos szervezés áll a hátterében. Azzal is illene tisztában lenni hogy a német gazdaság a fokozatos migrációra épül és minden évben a német cégek leadják a "rendelést" hogy mennyi migráns kell hogy a gazdaság olajozottan menjen.

" Nem kell, ne félj. Ez a belső mag-unió nagy ívben lesz*rja majd, h mit csinálnak a kelet-európai államok. Akkor majd azon fog menni a széljobber óbégatás, h a köcsög Nyugat nem segít nekünk fejlődni. Az elmúlt pár száz év is pont erről szólt."

Ha így folytatódik a migráció és marad a harmadik világbeli emberek népszaporulata Európában akkor 100 év múlva nem is lesz a ma ismert Nyugat Európa, lesz helyette Francia Muszlim Köztársaság, Svéd Kalifátus stb. Én történész vagyok és aki ért ehhez a szakmához világosan látja hogy ugyanaz játszódik le mint a Római Birodalomban, ahol fűnek fának adtak állampolgárságot, és a gazdaságot is a betelepülő "barbárokkal" működtették, majd egy szép napon ezek a behivott népek elsöpörték a jólétben élő dekadens és vak rómaiakat.

És akárhogy hazudsz és hamisítasz, a statisztikák (népszaporulat, bűnözés, nemi erőszak) magukért beszélnek. És a történelem bizony ismételni fogja önmagát az ilyenek miatt mint te, akinek mindene önmaga és a pénz és nem gondol arra milyen világban fognak az unokái élni. Hánynom kell tőled.

2016. febr. 20. 11:28
 12/23 anonim ***** válasza:
39%

"A következő választásnál Merkelt csont nélkül újraválasztják. "

Álmaidban kisfiam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ebből is látszik hogy fogalmad sincs a valóságról, valószínűleg szándékosan hazudsz a tényekről. Sőt a CIA igazgatója személyesen hívta fel Merkelt hogyha így folytatja Németországban hamarosan polgárháború lesz.

2016. febr. 20. 11:35
 13/23 anonim ***** válasza:
42%

"Érdekes eddig is voltak háborúk a közel-keleten mégse volt több milliós népvándorlás. Ennek tudatos szervezés áll a hátterében. Azzal is illene tisztában lenni hogy a német gazdaság a fokozatos migrációra épül és minden évben a német cégek leadják a "rendelést" hogy mennyi migráns kell hogy a gazdaság olajozottan menjen."

Nem, nem adtak le "rendelést". :DDD

Ha ilyeneket írsz, akkor inkább te vagy az, aki nem nagyon érti a világ dolgait.

[link]

"Én történész vagyok és aki ért ehhez a szakmához világosan látja hogy ugyanaz játszódik le mint a Római Birodalomban"

Gratula. Én is történész vagyok. Pontosabban szólva: én történész vagyok, te szerintem csak hallgató. Ha mégsem, akkor gyorsan add vissza a diplomádat, mert Róma bukása ennél kicsit komplexebb, mint hogy "beengedték a barbárokat, oszt elbuktak".

Majd iratkozz be a "Római Birodalom bukásának okai" című szemináriumra. Nálunk anno volt ilyen. Ott majd elmagyarázzák.

"És akárhogy hazudsz és hamisítasz, a statisztikák (népszaporulat, bűnözés, nemi erőszak) magukért beszélnek."

A statisztikák tényleg nem hazudnak. Csak te vagy nem ismered ezeket, vagy matekból voltál nagyon rossz.

2016. febr. 20. 11:40
 14/23 anonim ***** válasza:
61%

"Álmaidban kisfiam.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] "

Látom nem nagyon megy a szövegértés. Újra leírom:

Merkel népszerűsége a több havi csökkenés ellenére is majd 3x akkora, mint az utána következő második legnépszerűbb politikusé.

A linkjeid egytől-egyig engem igazolnak. De köszi, h megspóroltad nekem az időt a forráskereséssel :D

"Sőt a CIA igazgatója személyesen hívta fel Merkelt hogyha így folytatja Németországban hamarosan polgárháború lesz."

Ostoba hazugság.

2016. febr. 20. 11:44
 15/23 anonim ***** válasza:
49%

Te nem vagy történész csak egy kizárólag baloldali médiumokból tájékozódó libsi akinek fogalma sincs a valóságról.

De akkor fejtsd már ki nekem miért bukott el a Római Birodalom :) Szerinted nem volt benne szerepe a bevándorlók áradatának? A letelepített barbároknak? A bevándorlóknak való római és politikai jog megadása? A betelepültek idegen kultúrája? Ezek nagyon alap dolgok. Te nem vagy történész csak egy migránspárti beteges hazudozó.

2016. febr. 20. 11:54
 16/23 anonim ***** válasza:
35%

"libsi akinek fogalma sincs a valóságról."

Persze-persze. Nem baj, h még a te forrásaid is engem igazolnak, de azért én vagyok az akinek fogalma sincs a valóságról.

"De akkor fejtsd már ki nekem miért bukott el a Római Birodalom"

Ehhez itt kevés a hely. Rómának könyvtárnyi irodalma van, azon belül a birodalom válságával és bukásával foglalkozó könyvekkel szintén polcokat lehet megtölteni. Ha valóban érdekel a téma (amit az eddigi írásaid alapján kétlek) akkor menj be szépen a könyvtárba, mond el a könyvtáros néninek mit keresel és majd megmutatja hol kell keresned.

"Szerinted nem volt benne szerepe a bevándorlók áradatának?"

Nem, a bevándorló és letelepedett barbároknak nem sok szerepe volt a bukásban, ugyanis ők viszonylag gyorsan romanizálódtak.

Szerintem te a Rómával ki nem egyezett barbárok katonai támadásaira gondolsz. Annak valóban volt szerepe a bukásban. De ebben nem sok hasonlóság van a mai helyzettel. A mai menekült nem egyenlő az ókori fegyveres barbár hódítóval. Nem is beszélve a számarányokról... Ha magadtól nem látod a különbséget, akkor nem tudok segíteni.

Látszik mennyire vagy képben...

Mondom, iratkozz be arra a szemináriumra. Rád fér.

2016. febr. 20. 12:19
 17/23 anonim ***** válasza:
57%

És a migránsokat hol "lövik" meg "robbantják"?

Melyik szomszédos országban? Ukrajnában. Onnan jönnek migránsok? Nem.

Ezek Szerbia és Horvátország felől érkeznek. Ott nincs háború.

2016. febr. 20. 12:55
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

17# Jó látom nem tudod miről beszélsz tessék egy kis szakirodalom a délutáni tejcsi mellé:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. febr. 20. 13:26
 19/23 anonim ***** válasza:
32%
Ejha nyomják ám a piros kezet a libernyákok :D Felesleges velük vitatkozni semmit nem tudnak azon kívül amit a rózsaszín libsi mesekönyvben olvastak.
2016. febr. 20. 13:29
 20/23 anonim ***** válasza:
18%
Amúgy ez az EU-s pénzek a menekültekért dolog olyan mintha a gazdag ember lejönne a rózsadombról és flegmán dobna neked egy húszezrest hogy had tárolhassa már a lakásodba a szemetét meg had pisilhessen a padlódra. És hány pénzéhes buta ember van itt aki a lelkét, országát, unokái jövőjét is eladná egy kis EU-s alamizsnáért. Az nem érdekli hogy vágja haza a környezetét, lakóhelyét, családja biztonságát a menekültekkel csak a pénz meg a segély semmi más nem számít. Ezek a tipikus baloldaliak.
2016. febr. 20. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!