Kik ellenzik az EU-ban Magyarország mellett a betelepítési kvótát?
Magyarország ellenzi, de csak mi vagyunk ezzel így, vagy mások is ellenzik?
Ugye nem fogják ezt ránk kényszeríteni?
7# "Nem Merkel hívta a menekülteket. Az egészséges életösztönnel megáldott emberek általában menekülnek az olyan helyekről, ahol robbantgatnak és lőnek rájuk. Nem értem, h a széljobberek számára ez miért olyan hihetetlen még mindig. "
Most te vagy direkt hazudsz vagy tényleg fingod sincs a dolgokról. Érdekes eddig is voltak háborúk a közel-keleten mégse volt több milliós népvándorlás. Ennek tudatos szervezés áll a hátterében. Azzal is illene tisztában lenni hogy a német gazdaság a fokozatos migrációra épül és minden évben a német cégek leadják a "rendelést" hogy mennyi migráns kell hogy a gazdaság olajozottan menjen.
" Nem kell, ne félj. Ez a belső mag-unió nagy ívben lesz*rja majd, h mit csinálnak a kelet-európai államok. Akkor majd azon fog menni a széljobber óbégatás, h a köcsög Nyugat nem segít nekünk fejlődni. Az elmúlt pár száz év is pont erről szólt."
Ha így folytatódik a migráció és marad a harmadik világbeli emberek népszaporulata Európában akkor 100 év múlva nem is lesz a ma ismert Nyugat Európa, lesz helyette Francia Muszlim Köztársaság, Svéd Kalifátus stb. Én történész vagyok és aki ért ehhez a szakmához világosan látja hogy ugyanaz játszódik le mint a Római Birodalomban, ahol fűnek fának adtak állampolgárságot, és a gazdaságot is a betelepülő "barbárokkal" működtették, majd egy szép napon ezek a behivott népek elsöpörték a jólétben élő dekadens és vak rómaiakat.
És akárhogy hazudsz és hamisítasz, a statisztikák (népszaporulat, bűnözés, nemi erőszak) magukért beszélnek. És a történelem bizony ismételni fogja önmagát az ilyenek miatt mint te, akinek mindene önmaga és a pénz és nem gondol arra milyen világban fognak az unokái élni. Hánynom kell tőled.
"A következő választásnál Merkelt csont nélkül újraválasztják. "
Álmaidban kisfiam.
Ebből is látszik hogy fogalmad sincs a valóságról, valószínűleg szándékosan hazudsz a tényekről. Sőt a CIA igazgatója személyesen hívta fel Merkelt hogyha így folytatja Németországban hamarosan polgárháború lesz.
"Érdekes eddig is voltak háborúk a közel-keleten mégse volt több milliós népvándorlás. Ennek tudatos szervezés áll a hátterében. Azzal is illene tisztában lenni hogy a német gazdaság a fokozatos migrációra épül és minden évben a német cégek leadják a "rendelést" hogy mennyi migráns kell hogy a gazdaság olajozottan menjen."
Nem, nem adtak le "rendelést". :DDD
Ha ilyeneket írsz, akkor inkább te vagy az, aki nem nagyon érti a világ dolgait.
"Én történész vagyok és aki ért ehhez a szakmához világosan látja hogy ugyanaz játszódik le mint a Római Birodalomban"
Gratula. Én is történész vagyok. Pontosabban szólva: én történész vagyok, te szerintem csak hallgató. Ha mégsem, akkor gyorsan add vissza a diplomádat, mert Róma bukása ennél kicsit komplexebb, mint hogy "beengedték a barbárokat, oszt elbuktak".
Majd iratkozz be a "Római Birodalom bukásának okai" című szemináriumra. Nálunk anno volt ilyen. Ott majd elmagyarázzák.
"És akárhogy hazudsz és hamisítasz, a statisztikák (népszaporulat, bűnözés, nemi erőszak) magukért beszélnek."
A statisztikák tényleg nem hazudnak. Csak te vagy nem ismered ezeket, vagy matekból voltál nagyon rossz.
"Álmaidban kisfiam.
[link] "
Látom nem nagyon megy a szövegértés. Újra leírom:
Merkel népszerűsége a több havi csökkenés ellenére is majd 3x akkora, mint az utána következő második legnépszerűbb politikusé.
A linkjeid egytől-egyig engem igazolnak. De köszi, h megspóroltad nekem az időt a forráskereséssel :D
"Sőt a CIA igazgatója személyesen hívta fel Merkelt hogyha így folytatja Németországban hamarosan polgárháború lesz."
Ostoba hazugság.
Te nem vagy történész csak egy kizárólag baloldali médiumokból tájékozódó libsi akinek fogalma sincs a valóságról.
De akkor fejtsd már ki nekem miért bukott el a Római Birodalom :) Szerinted nem volt benne szerepe a bevándorlók áradatának? A letelepített barbároknak? A bevándorlóknak való római és politikai jog megadása? A betelepültek idegen kultúrája? Ezek nagyon alap dolgok. Te nem vagy történész csak egy migránspárti beteges hazudozó.
"libsi akinek fogalma sincs a valóságról."
Persze-persze. Nem baj, h még a te forrásaid is engem igazolnak, de azért én vagyok az akinek fogalma sincs a valóságról.
"De akkor fejtsd már ki nekem miért bukott el a Római Birodalom"
Ehhez itt kevés a hely. Rómának könyvtárnyi irodalma van, azon belül a birodalom válságával és bukásával foglalkozó könyvekkel szintén polcokat lehet megtölteni. Ha valóban érdekel a téma (amit az eddigi írásaid alapján kétlek) akkor menj be szépen a könyvtárba, mond el a könyvtáros néninek mit keresel és majd megmutatja hol kell keresned.
"Szerinted nem volt benne szerepe a bevándorlók áradatának?"
Nem, a bevándorló és letelepedett barbároknak nem sok szerepe volt a bukásban, ugyanis ők viszonylag gyorsan romanizálódtak.
Szerintem te a Rómával ki nem egyezett barbárok katonai támadásaira gondolsz. Annak valóban volt szerepe a bukásban. De ebben nem sok hasonlóság van a mai helyzettel. A mai menekült nem egyenlő az ókori fegyveres barbár hódítóval. Nem is beszélve a számarányokról... Ha magadtól nem látod a különbséget, akkor nem tudok segíteni.
Látszik mennyire vagy képben...
Mondom, iratkozz be arra a szemináriumra. Rád fér.
És a migránsokat hol "lövik" meg "robbantják"?
Melyik szomszédos országban? Ukrajnában. Onnan jönnek migránsok? Nem.
Ezek Szerbia és Horvátország felől érkeznek. Ott nincs háború.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!