Mit szóltok hozzá, hogy még mindig vannak olyanok, akik többet akarnak ide a bevándorlókból?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 15:00
1/11 anonim válasza:
Vannak liberálisok.
De, már leáldozóban a csillaguk.
2/11 anonim válasza:
Miért mi bajod van a bevándorlókkal? Sok jó ember érkezett már ide a világ minden tájáról.
3/11 anonim válasza:
Miért nem mennek ők az arabokhoz vagy afrikába?
4/11 anonim válasza:
A te őseid is migránsok voltak, nemvolt kaja az urálba, lejöttek ide, fosztogatták a környező országokat évekig, de ugy 100 év alatt szocializálódtunk. Nekik is fog menni szerintem ennyi idő alatt... :) Vagy nekik már ne lehessen szerencsét próbálniuk máshol? Te kis felsőbbrendű :)
5/11 anonim válasza:
Amúgy majd, ha tudod a szó jelentését akkor van értelme a kérdésnek.
6/11 anonim válasza:
A bevándorló iparnak a bevándorló az "árucikke "
Tudom hogy cinikusan hangzik de ez így van . Ha elfogynak a bevándorlók vége az aktivitasuknak.
7/11 anonim válasza:
Azt szólom hozzá, hogy túl van lihegve a téma ahhoz képest, hogy milyen kevesen vannak ezek a nyomik.
Már nagyon fárasztó.
8/11 anonim válasza:
PONTOSAN kire, kikre tetszik gondolni?
9/11 anonim válasza:
Legalább nem nekem akarnak bevándorlókat, hanem Németországba, felőlem ennyi megy amennyi akar, tavasszal több tíz millióan indulnak meg elvileg, vicces lesz :D
Majd nézem a TV-ben ahogy szenvednek
10/11 anonim válasza:
Azok, akik el akarják Európát árasztani, egy nagyon hangos kisebbség, viszont sajnos a politikusok is ebbe a kisebbségbe tartoznak.
A csendes többség (azaz az emberek úgy 95%-a) a háta közepére sem kívánja a bevándorlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!