Osztrák emberek hogyan viszonyulnak a magyarokhoz?
A rosszabbak egy kalap alá veszik a magyarokat az összes bevándorlóval, a muszlimokkal és az afrikaiakkal vagy szerbekkel, románokkal, ukránokkal egybe.
A jobbak azért egy fokkal többre becsülik, de azok is lenéznek minket sajnos, mindig is mi voltunk Bécs szolgája, 1848-ban próbáltak a magyar parasztok fellázadni ellenük, le is verték őket mint a szart, lásd. Aradi vértanúk.
Én osztrák származásúként jó véleménnyel vagyok a magyarokról: harcias, szabadságszerető nép.
Volt valamelyik évben egy szavazás Ausztriában hogy melyik szomszédokat kedvelik az osztrákok a legjobban és Svájc után Magyarország futott be második helyre. A nudli osztrák politikusokat meg ne keverjétek az átlag emberrel, mert ők is rühellik ezeket a befogadó liberális Faymann féle bohócokat.
Értelmes ember sosem a politikusai döntéséről ítél meg egy népet -ha pozitív ,ha negatív a döntés-.
Ez kb. olyan ,mint ha engem Netanyhahu-val mosnának össze ,mivel zsidó vagyok (amúgy anticionista gondolkodású).
-UI: nem értem ,hogy jött a kulcsszavakhoz a "zsidó" szó-
Üdv!
Amennyire tudom, vegyesen. Van aki jó véleménnyel van, van aki ellenkezõleg. Kb fele-fele. Attól függ, milyenekkel találkoztak.
++++++
A kulcsszavak közt "Izraelt" én sem értem, ahogy
Amerikát, NATOt, liberalizmust sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!