Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szeretnétek-e hogy Magyarorszá...

Szeretnétek-e hogy Magyarországra jöjjenek a migránsok?

Figyelt kérdés

2016. febr. 11. 13:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
87%

"Akkor most miért akartok egy új cigányságot, akik még csak nem is keresztények és nem is beszélnek magyarul és a kultúrájuk is az erőszakra, a terrorizmusra épül?

"

Nem azzal van a baj, hogy nem keresztyének, hanem, hogy muszlimok, és az iszlám nem csak vallás, de jogrendszer és politikai ideológia is egyben.

2016. febr. 11. 17:49
 22/30 kovpet ***** válasza:
82%

# 21: De akik elmennek onnan, azok pont nem akarják azt, ami ott van.

Amúgy maga a kérdés is rossz. Senki nem szeretne túlzottan idegeneket ezresével beköltöztetni. Jobb lenne, ha nem jönnének. De jönnek. Ez ellen nem plakátozni kell, hanem segíteni nekik, hogy ne kelljen jönniük, azaz szarrá lőni azt a rohadt ISIS-t, hogy ne égessék el őket élve meg ne fejezzék le, aki nem fut el idejében onnan...

2016. febr. 11. 18:30
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem!
2016. febr. 11. 18:39
 24/30 anonim ***** válasza:
94%

Rájöttem!

Ez a soron következő nemzeti konzultáció egyik kérdése, amit most rajtunk tesztelnek.

2016. febr. 11. 19:18
 25/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem nagyon!
2016. febr. 11. 19:41
 26/30 anonim ***** válasza:

"Hmmm... jó tudni, hogy még Amerikában is, meg az egész civilizált világban a magyar honfoglalókat majmolják. Így mindjárt különlegesebbnek érzem magam. :D"

Te tényleg ennyire ostoba vagy?

Szerinted csak az ősmagyarok voltak pogányok?

Vagy a kereszténység előtt mindenki ősmagyar volt szerinted? :D

Kinézem egy ilyen lököttből...

2016. febr. 11. 20:39
 27/30 anonim ***** válasza:
56%
Itt nem az a lényeg, hogy keresztények vagyunk, hanem a keresztén világhoz kapcsolódó értékrend a lényeg. Lehet, hogy ti nem vagyok keresztények, én sem vagyok, mert nem vagyok híve egyetlen ideológiának, de attól még aszerint az értékrendszer szerint élünk. A nők egyenjogúak, nem dugunk kecskével, nem vágjuk le a másik fejét boszorkányság és házasságtörés miatt.
2016. febr. 12. 15:20
 28/30 anonim ***** válasza:
keresztény *, vagytok *.
2016. febr. 12. 15:21
 29/30 anonim ***** válasza:
55%
Itt vallási kérdésről van szó, hanem egy hatalmas kulturális szakadékról, amit nem lehet betömni sehogy se. Végünk lesz, ha többségbe kerülnek itt európába.
2016. febr. 12. 15:23
 30/30 anonim ***** válasza:
48%

Igen, nagyon szeretném, ha Magyarországon olyan közállapotok, olyan gazdaság, olyan fejlett kultúra, olyan fejlett szociális védőháló, olyan európaiság, olyan politikai viszonyok lennének, hogy ide akarna jönni minden bevándorló, migráns, menekült és mi lehetnénk a legjobban vágyott célország.

Sajnos jelenleg tömegesen hagyják el a tehetséges, vállalkozószellemű, kreatív, nyelveket beszélő fiatalok Magyarországot. Migrációs szempontból sajnos nem célország, hanem forrásország vagyunk.

2016. febr. 13. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!