Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A menekülttáborok miért nem...

A menekülttáborok miért nem zártak? Miért van joguk termálfürdőkbe meg diszkóba menni?

Figyelt kérdés

[link]

Egyáltalán, miből van pénzük belépőre a fürdőbe meg a diszkókba, ahol elkövetik a szexuális bűncselekményeket?

Azt nem értem, hogy miért jó egy nyílt rendszerű menekülttábor.Mit is ér pontosan?

Olyan, mint egy munkásszálló, lehet ki-be járkálni, főznek rájuk....stb.Csak nincsen bérlet díj.

Ha már van menekülttábor, annak mindenképpen zárt rendszerűnek kellene lennie, nem szabadna csak úgy naivan a többi ember közé engedi ezeket, mert veszélyesek lehetnek.

2016. febr. 10. 19:05
 1/10 Koplárovics Béci ***** válasza:
63%
Emberi jogok. A menekültek ugyanis nem lesznek automatikusan bűnözők. Igaz, elég sokan bizonyítják, hogy egyszerűbb lenne úgy kezelni őket.
2016. febr. 10. 19:09
 2/10 A kérdező kommentje:

Mivel sem papírjaik, sem adatik vannak, így nem tudni, bűnözők-e.

Másrészt, illegális bevándorlók.Gyakorlatilag az adott állam ellenségei, ahova betolakodtak.

2016. febr. 10. 19:12
 3/10 anonim ***** válasza:
68%

Annyira szeretem ezeket az okos "kérdéseket".

Adok egy tippet hogy tudsz hülyébb lenni:

Miért kell bezárni és eltartani a menekülteket? Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt? Akkor duplán nyernénk rajta, nem?

(itt indulj el)

2016. febr. 10. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
Engem addig nem érdekel ameddig normálisan viselkednek, és nem csürhe módjára.
2016. febr. 10. 20:16
 5/10 anonim ***** válasza:

"Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt? Akkor duplán nyernénk rajta, nem?"

De.

Én szívesen megkóstolnám őket.

Bár nem sok hús maradna rajtuk, ha éhen halnának.

2016. febr. 10. 20:31
 6/10 anonim ***** válasza:

"Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt?"

De most a migráns kóser vagy nem kóser?

from Izrael

2016. febr. 10. 21:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Nemhogy zárttá kéne tenni, de én átszervezném gulágokká, munkatáborokká. Az állam semmit nem költhetne az ellátásukra, nemhogy napi 5000 forintot(az egy hónapba már 150 000), más, aki meg dolgozik 3 műszakba és nem a fütyköst veri egész nap, mint a "menekültek", az kap 80 ezret.
2016. febr. 10. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
28%
Mert Soros és társai ezt parancsolják a kormányoknak.
2016. febr. 11. 09:05
 9/10 anonim ***** válasza:
43%

A menekültellátás humanitárius segítségnyújtás nem pedig büntetés végrehajtás.

Te mit szólnál, ha segítséget kérsz valakitől és az válaszként beléd rúg?!

A menekültek menekülnek. Nem ők a veszélyesek, hanem amitől elmenekültek. Veszélyes továbbá az emberi hülyeség ami a "más"-t összekeveri a "rossz"-szal.

Ebből a szempontból az is mindegy, hogy a terrorizmus elől menekül valaki, vagy a szegénység elöl.

2016. febr. 11. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:

"Ebből a szempontból az is mindegy, hogy a terrorizmus elől menekül valaki, vagy a szegénység elöl."

Az utóbbiakat hívjuk megélhetési menekülteknek.

2016. febr. 11. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!