A menekülttáborok miért nem zártak? Miért van joguk termálfürdőkbe meg diszkóba menni?
Egyáltalán, miből van pénzük belépőre a fürdőbe meg a diszkókba, ahol elkövetik a szexuális bűncselekményeket?
Azt nem értem, hogy miért jó egy nyílt rendszerű menekülttábor.Mit is ér pontosan?
Olyan, mint egy munkásszálló, lehet ki-be járkálni, főznek rájuk....stb.Csak nincsen bérlet díj.
Ha már van menekülttábor, annak mindenképpen zárt rendszerűnek kellene lennie, nem szabadna csak úgy naivan a többi ember közé engedi ezeket, mert veszélyesek lehetnek.
Mivel sem papírjaik, sem adatik vannak, így nem tudni, bűnözők-e.
Másrészt, illegális bevándorlók.Gyakorlatilag az adott állam ellenségei, ahova betolakodtak.
Annyira szeretem ezeket az okos "kérdéseket".
Adok egy tippet hogy tudsz hülyébb lenni:
Miért kell bezárni és eltartani a menekülteket? Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt? Akkor duplán nyernénk rajta, nem?
(itt indulj el)
"Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt? Akkor duplán nyernénk rajta, nem?"
De.
Én szívesen megkóstolnám őket.
Bár nem sok hús maradna rajtuk, ha éhen halnának.
"Miért nem dolgoztatjuk őket halálra, majd csinálunk belőlük kolbászt?"
De most a migráns kóser vagy nem kóser?
from Izrael
A menekültellátás humanitárius segítségnyújtás nem pedig büntetés végrehajtás.
Te mit szólnál, ha segítséget kérsz valakitől és az válaszként beléd rúg?!
A menekültek menekülnek. Nem ők a veszélyesek, hanem amitől elmenekültek. Veszélyes továbbá az emberi hülyeség ami a "más"-t összekeveri a "rossz"-szal.
Ebből a szempontból az is mindegy, hogy a terrorizmus elől menekül valaki, vagy a szegénység elöl.
"Ebből a szempontból az is mindegy, hogy a terrorizmus elől menekül valaki, vagy a szegénység elöl."
Az utóbbiakat hívjuk megélhetési menekülteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!