Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Nem követem annyira az Egyesül...

Nem követem annyira az Egyesült Államokbeli választásokat, de van esélye Trumpnak?

Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy nincs esélye, de kezdek félni, hogy van.
2016. febr. 10. 19:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem a média állítja be, hanem egy bohóc. Cirkusznak jó, de esélye sincs Clinton asszonnyal szemben. Már maga a hatalmas Clinton név is jobban cseng, mint a Trump. Bill a legnépszerűbb elnök a modern Amerika történetében, nyilván ez aneje malmára hajtja majd a vizet.
2016. jún. 6. 20:47
 12/12 anonim ***** válasza:

Utólag kiderült, hogy többségünk tévedett, volt reális esélye. Igaz, hogy 3 millióval kevesebb szavazatot kapott, mint Hillary Clinton (62 vs 65 millió szavazat), de mivel közvetve választják az USA-ban az elnököt, így fölényes győzelmet aratott az elektoroknál.

Folytatva a témát, vajon van esélye Trumpnak, hogy jövőre újraválasztják?

2019. máj. 26. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!