Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország hány éven belül...

Oroszország hány éven belül tudja egész Közép-Kelet Európát újra a hatalma alá rakni?

Figyelt kérdés

2016. febr. 9. 17:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Van ilyen veszély és az komoly, de van ellenszere is. Rövidesen (5-10 éven belül) létrejön az Európai Egyesült Államok és ezzel a veszély megszűnik.

Amely országok kimaradnak az EEÁ-ból és csak a jelenlegi laza kapcsolatban maradnak az EU-val, azok nemcsak gazdaságilag maradnak le, hanem bizony menthetetlenül az oroszok által dominált Eurázsiai Unió részévé válnak.

Most Kelet-Közép Európa országai számára két lehetőség maradt Európai Egyesült Államok vagy Eurázsiai Unió. (A független nemzetállamok kora mindenképpen lejárt, dönteni kell, vagy döntenek helyettünk.)

[link]

2016. febr. 12. 11:34
 12/14 MolotovPunk ***** válasza:
100%
Én még mindig az Európai Egyesült Államok mellett tenném le a voksom.
2016. febr. 12. 16:37
 13/14 A kérdező kommentje:
Én is szívesen élnék egy Európai Egyesült Államokban de sajnos erre már szinte semmi esély sincsen a közeljövőben a britek miatt! :(
2016. febr. 12. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Gondolhatjátok, hogy én is inkább az Európai Egyesült Államokban szeretnék élni!

Szerintem egyébként hamarosan létrejön, meg megérett rá a helyzet.

2016. febr. 12. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!