A cári családot miért kellett anno kivégezni?
A cárság megdöntésekor miért nem volt elég megfosztani őket a hatalomtól? Ha jól tudom Yekaterinburg-ban végezték ki a cári családot.
A Habsburgokat is megfosztották a hatalomtól, mégsem végezték ki őket, a mai napig vannak leszármazottaik, csak az osztrák alkotmány tartalmazza, hogy nem választhatnak politikai pályát, vagy nem tudom mit.
Ezt Oroszországban miért nem lehetett megtenni?
Láttam egy filmben, hogy levezényelték a családot egy pincébe, és ott lelőtték őket, volt, akit többször is, mert túlélte. Aztán elvitték a testeket egy erdőbe ahol lesavazták őket, és elégették őket.
Miért kellett ilyen brutális módon elrendezni a dolgot? Mivel érdemelték ezt ki? Miért kellett őket kompletten eltüntetni?
"Eleve ha nem királyság már egy ország akkor nincs is mit követelni, meg aztán ha követelőzik, akkor a vezetés foglalkozna vele?"
- Jó, akkor magyarázd el, Habsburg Ottót miért nem engedték be Ausztriába évtizedekig, miért csak azután tehette be a lábát, hogy lemondott a trónkövetelésről?
Le fognak pontozni, meg furcsán hangozhat, de én azt hiszem tudom miért.
Először is üzenni akartak a világnak, hogy a cárok/királyok/monarchiák kora már lejárt. Szimbolikusan megmutatták, hogy ez fog a többi királyra is várni. Másodszor meg nem árt tudni, hogy a kommunizmust eredetileg a közhiedelemmel ellentétben nem az oroszok találták ki, hanem az oroszok ellen találták ki. Így mivel a kommunizmus egyik fő célja az orosz társadalom pusztítása volt, ezért az orosz érdekeket szem előtt tartó cári család lemészárlása csak velejárója volt a folyamatnak.
Továbbá, ugyan hülyének fognak nézni, de leírom: A kommunizmus valójában a Sátán (egyik) eszméje. Így jelképesen eleven áldozatot mutattak be atyjuknak. A világon a legtöbb helyen amikor leváltottak egy uralkodót, akkor a legrosszabb esetben is csak maga az uralkodót ölték meg, de a családjának nem esett baja, ám a kommunistáknál még a legtávolabbi rokon sem volt biztonságba a haláltól (jobb esetben, rosszabb esetben...nem részletezem)
Az utolsó megállapítás elejével egyetértek. A másodikkal vitatkoznék:
A kommunizmus, mint alapeszme,egy nagyon szép és magasztos dolog. Mindenki egyenlő, mindeki egyért egy mindenkiért, stb. stb.
Az persze megint más kérdés, hogy ezt az ideális állapotot, tehát a valódi kommunizmust még soha sehol senkinek nem sikerült létrehozni. Mindíg akadt valaki aki "egyenlőbb" akart lenni a többieknél.
#13 "Továbbá, ugyan hülyének fognak nézni, de leírom: A kommunizmus valójában a Sátán (egyik) eszméje."
Nem csak annak nézünk, hanem az is vagy. Illetve jobb esetben csak roppant tájékozatlan ember. Ugyanis a kommunizmus egyik alapeleme volt a szélsőséges materializmus, bármiféle misztikus, természetfeletti entitás létének tagadása, így természetesen a Sátáné is.
Úgy látszik ön az, aki roppant tájékozatlan, ám ennek ellenére ostoba módon fölényeskedik(a semmire).
A kommunizmus okkult, sátánista gyökerekkel rendelkezik, a szimpla materializmus az önhöz hasonló magabiztos tudatlanok számára szóló mese.
Ha tudakozódni szeretne, többek között ajánlom a figyelmébe Richard Wurmbrand - Marx, prophet of darkness c. könyvét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!