Az amerikai kontinensen tényleg 18 év a beleegyezési korhatár szinte minden országban, az európai 14 helyett?
Most a szexre gondolok, ugye nálunk ill. Európában majdnem mindenhol 14 év egységesen a beleegyezési korhatár, onnantól kezdve mindegy.
De egyre többször hallok olyat, hogy XY-t lecsukták vagy meggyanúsították, mert nem volt még 18, akivel szexelt.
Ez hogy lehet? Ennyivel eltérne a szabályozás Amerikában?
de Dél-Amerikában is legtöbb helyen 18-at hallok, mármint én ottani emberektől szedtem az infóimat egyelőre, nem néztem utána hivatalosan (csak az USA-inak, és az ledöbbentett).
tehát akkor ez azt jelenti h pl NY-ban én 19 évesen megismerkedek egy 17 éves lánnyal és lecsuknak?
ez a térkép teljesen hamis adatokat mutat.
most hirtelen azon akadt meg a szemem, hogy Portugáliában ugyan nem 15 és Spanyolországban meg nem 16, ugyanis az egyikben 14,a másikban 13, tehát nem tudom, honnan szedték ezeket a korhatárokat, de baromság.
Meg azon is megakadt a szemem, hogy létezhet olyan egy ny-európai országban, hogy külön korhatár van a heterosexual és a homosexual esetekre? nekem ez is kizárt de utána nézek.
Mi alapján vagy olyan biztos abban, hogy Spanyolországban 13? Itt azt írja, 1999-ben volt annyi, tavaly 16-ra növelték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!