Miért nem állítják meg a nyugati rasszizmust?
"Én is mennék nyugatra mosogatni, de diszkriminálnak ha meghallják hogy az akcentusom nem oda valósi."
Érdekes nekem vannak családtagjaim Németországba és barátaim Angliában, egyszer sem tapasztaltak ilyet.
"jöhet mindenki az országba és letelepedési jogot kérhet és kaphat."
Hát ez se teljesen így működik, hiszen a Kobani korábbi alpolgármesterét is simán kiutasították.
Pontosítva nem adták meg a menekült jogi státuszt, pedig szabályosan kérte.
Mindenhol lesznek ilyen emberek, most nehogy azt mond, hogy Magyarországon mindenki mosolyogva néz egy fekete bőrű magyarul beszélő emberre.
Biztos hazudnak a rokonaid, mert balliberálisok.
Vagy te magad vagy Gyurcsány és azért hazudsz.
Vagy mind hazudtok!
Legnagyobb problémádhoz, a kcikstarter-hez nem tudok hozzászólni, de elfogadom a 12:40-kor hozzászóló válaszát.
A másik nagy problémád: "az egyik skandináv országban hogy alanyi jogon kapjanak támogatást (alapjövedelmet) az ott élők, de a bevándorlóknak ez már nem járt. Ez mi, ha nem diszkrimináció?"
Ehhez annyi a megjegyzésem, hogy én nem várom el más országoktól, hogy tartsák el az idegen léhűtőket, és nagyon nem szeretném azt se, ha az én országom tartana el idegen léhűtőket. Úgyhogy ez a fajta diszkrimináció nem helytelen, hanem helyes. Sz*r érzés, hogy nálunk, nincs alapjövedelem, máshol pedig van, de én nem fogok a skandináv országokba rohanni, hogy adjanak nekem is, és diszkriminációt üvöltözni, ha nem adnak.
Furcsa fogalmaid vannak a rasszizmusról.
"Én is mennék nyugatra mosogatni, "
Probalj meg talan komolyabb celokat kituzni magadnak. Ahogy haladsz es ersz el sikereket valoszinuleg nem fogod annyira soteten latni a vilagot magad korul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!