Szerintetek is találó ez a kép a 3. genfi találkozóval kapcsolatban? (Szíria)
A napokban kezdődött a Genfben a 3. fordulója a szíriai béketárgyalásoknak.
Én ilyennek képzelem el. A vahabita terroristák (Szaúd-Arábia alias ISIS) és barátai, az USA és annak csatlósai vajon mit fognak kitalálni a Közel-Kelet további bomlasztására?
Itt a kép:
Nem csak USA érdeke a háború, hanem az Oroszországé is.
Az a kérdés, hogy találnak-e olyan embert, akit mindenki támogat egy új kormány megalakításában vagy tartanak-e olyan választásokat, ahova beengedik bármely másik ország megfigyelőit, ez által ellenőrizve, hogy tényleg minden szabályosan zajlott.
Nem.
Szerintem Sakkozo egy fanatikus, oszinte, melyen hivo siita muszlim. Olyan, amilyennek egy muzulmannak lennie kell.
O csak a hiteert harcol. (Szerencsere csak szavakban).
Valami ilyesmit akarnak:
Szaudiak még nem tudják de majd ők is sorra kerülnek. Aki a sátánnal cimborál egy nap a pokolban ébred.
"Egyebkent sajnalom Sakkozot. O a vallasban hisz elsosorban"
Lehet, de attól tartok, elsosorban a gyûlölködésben, hazudozásban és a hülyeségben hisz.
Lásd: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
"Lehet, de attól tartok, elsosorban a gyûlölködésben, hazudozásban és a hülyeségben hisz. "
Személy szerint nincs vele bajom, de én már rájöttem, hogy felesleges reagálni a kérdéseire, mert nem látja be, hogy másnak is lehet igaza ami eltér az ő elképzelésitől. Sőt, ha hülyeséget állítanak a cikkbe amit megosztott, mert az alapvető fogalmakkal sincsenek tisztába, akkor se ismeri be, hogy tévedett, hanem egyszerűen ignorálja a kérdést. Gyakran meg csak azokra a válaszokra reagál ami neki tetszik, hiába előtte két válasszal az egész elképzelését cáfolják és elmondják, hogy miért téved, ő azzal nem foglalkozik, csak azzal aki beszólt valami nem tetszőt neki.
Szerettem volna hinni, hogy itt is vannak "normalis" muszlimok, olyanok, akik vallasosak, de egyebkent kepesek gondolkodni.
Sajat vagyam csapdajaba estem. Sajnos.
De kar, hogy az itteni muszlimok tenyleg mind aljasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!