Szerintetek politikailag korrekt ez a bevándorlással kapcsolatban?
Aki a bűnözést bármilyen kapcsolatba hozza a migránsokkal, rasszista.
Max akkor nem leszel az, ha a migránsok nogo -zone -jai mellet a fehérbőrű nácik által veszélyeztetett területeket is jelölöd ezzel beismerve, hogy a fehérek közt is ugyanannyi bűnöző van.
Nem lenne politikai korrekt, sokat támadnák politikailag.
Liberális oldalról azért, mert ez azt sugallná, hogy a bevándorlók nem akarnak, nem tudnak integrálódni, nagy a bűnözés, rossz a közbiztonság miattuk. A kormányok is támadnák, tagadnák a NO-GO zónák létezését, mivel ha elfogadnák, azzal elismernék az állam politikai kudarcát, hogy vannak városrészek, ahol nem képesek a társadalmi, alkotmányos rendet fenntartani.
"Németországban nincsenek no go zone-k..."
Nincsenek mi? Hahahaha...
Hol a határa egy gettónak, és mitől gettó a gettó?
USA-ban könnyű ezt megállapítani, hiszen az emberek szinte teljesen szegregálva élnek (mondjuk egy főút jobboldalától az utcák a feketéké, baloldalától a fehéreké), Európában viszont egy gettó vegyes lakosságú etnikailag.
Gondolj Budapestre, itt se tudsz éles határt húzni, esetleg a gettó központját megállapítani (pl. Józsefváros esetén Diószeghy, Tömő, Magdolna, Teleki).
Illetve mitől gettó a gettó? Én Svédországban (Göteborgban) voltam a helyi No Go Zoneban, igaz lakni nem laktam ott, hanem turistaként. A környék kinézetre esküszöm sokkal rendezettebb mint Magyarország nagy része (bár lehet hogy ez az állam érdeme, nem a lakóké). Annyi volt csupán a helyzet, hogy a játszótéren néger kisgyerekek is játszottak. Itthonról persze egy veszélyes, félháborús helynek képzeltem el.
"Aki a bűnözést bármilyen kapcsolatba hozza a migránsokkal, rasszista.
Max akkor nem leszel az, ha a migránsok nogo -zone -jai mellet a fehérbőrű nácik által veszélyeztetett területeket is jelölöd ezzel beismerve, hogy a fehérek közt is ugyanannyi bűnöző van."
Hol vannak a "nácik"?
Mutasd már meg nekem?
Itt van egy két kép, hogy hogy néz ki egy cigánytelep.
De gondolom láttál már ilyesmit. Minden város és falu határában van egy.
Most linkelj már "nácik által veszélyeztetett terület"-ről képet. Hol vannak a nácitelepek?
szebbjovo pont hu
azaz, tajekozodj onnan, neked ott megmondjak hogy hany nogo zona van Nemetorszagban.
Parizs is tele van! Ja, nem is.
https://www.youtube.com/watch?v=hfLf6tO7vSA
(persze aki a szebbjovo pont hurol idez, az valoszinuleg nem beszel angolul. Sem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!