Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Soros György most Kínának...

Soros György most Kínának üzent hadat. Azért ők már csak nem hagyják magukat?

Figyelt kérdés

Soros György feladata egyértelműen a maga szakértői területe, a globális pénzügyi helyzet manipulálása Oroszország rovására, ennek teljesen nyilvánvaló bizonyítéka az a terv, hogy Soros Györgyöt szeretnék látni “egyesek” az Ukrán Nemzeti Bank élén.

De most Kínának is hadat üzent.

Soros György „nyilvánosan háborút indított Kína ellen”, jelentette be Mej Hszin-jü, a kínai Kereskedelmi Minisztérium kutatója a Zsemin Zsipao című vezető állami lapban – írja az MTI.

Kedden, feltehetőleg a spekulánsok miatt gyengült mind a kínai jüan, mind a hongkongi dollár. A sanghaji tőzsdeindex 6,4 százalékkal zuhant, ezzel 13 hónapja nem látott mélypontot ért el.

Habár a központi bankok nem avatkoztak be ezekbe a folyamatokba, ugyanakkor a média felhívta a figyelmet arra, hogy főleg Soros György tevékenysége miatt fennáll egy bizonyos veszélyhelyzet. A kínai médiumok a múlt héten már egyszer megkongatták a vészharangokat, akkor amiatt, hogy a magyarországi származású zsidó üzletember a Davosban tartott Világgazdasági Fórumon úgy nyilatkozott, hogy a kínai gazdaság „kemény landolása” elkerülhetetlen.

Soros György közismert arról, hogy szeret a tőzsdeindexek zuhanásán keresni (shortolni), valamint az ő nevéhez fűződik az 1992 szeptember 16-ai „fekete szerda” is, amikoris összeomlott a brit font.

Hszin-jü ugyanakkor úgy látja, hogy a multimilliárdos támadásai nem fognak sikerrel járni, ahogy ő fogalmazott, kiszemelt áldozatai, a jüan és a hongkongi dollár ezt a támadást is túl fogják élni.

Csan Hszing-tung, egy másik gazdasági szakértő ugyanakkor azért aggódik, mert szerinte Soros ügyesen manipulálja a közvéleményt, és ezek a támadások emiatt okozhatnak kárt Kínának. Ugyanakkor, vannak olyan elemzők is, akik szerint Soros csupán pénzt akar keresni, és esze ágában sincs a világ második legnagyobb gazdasága elleni magánháborúba kezdeni. (orientalista)

Hajrá Kína! :)

2016. jan. 27. 23:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
2016. jan. 28. 01:16
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki ezt csinálná Oroszországban, amit ti leműveltek itt az EU-ban, akkor nem sokáig lennétek életben.

Ezen szerintem jobb, ha elgondolkodsz...

2016. jan. 28. 01:27
 13/24 A kérdező kommentje:

Ilyen cikkeket én is olvastam a 444-en.

De érdekes, hogy a mérhetetlen nagy nyugati szabadságban meg ezeket csinálják:

[link]

nol.hu/kulfold/20110426-nehany_rab__rosszkor_volt_rossz_helyen_-1050761

nol.hu/kulfold/guantanamo__kinzasok_orvosi_szemhunyas_mellett-1052081

https://www.youtube.com/watch?v=nBnVjP5hDuQ

2016. jan. 28. 01:41
 14/24 anonim ***** válasza:
40%

Nyugi, csak a százalékokat nézd!

Kb egy emberrel beszélgetttél kedves kérdező.

50, 62, 85%, illetve hol van 58%?

Mikor megnyitottam a kérdést már akkor tudtam, hogy mosdatás lesz, kihagyhatatlan putyinozással, orbánozással, Soros Gyuri bácsi minden tettének elismerésével.

Az meg szinte alap, hogy a válaszolók megint mindent jobban tudnak, mint azok, akik érintettek :)

2016. jan. 28. 05:19
 15/24 anonim ***** válasza:
74%

# 14/14 Időpont ma 05:19

Miért, te honnan tudod, hogy épp a kínai propagandának van igaza? :-) Az nem furcsa, kicsit sem, hogy mindig az autoriter államok sírnak, hogy megtámadta őket sorosgyuri?

Mellesleg ne zavarjon, hogy senki sem mosdatta. Vagy már az is annak számít, hogy az ilyen nyílt baromságokat kinevetik? :-)

Gondolom Észak-Korea is járt a napon, csak a szemét soros miatr elhallgatja a nagyvilág.

2016. jan. 28. 06:31
 16/24 anonim ***** válasza:
64%

"De most Kínának is hadat üzent."

Aki ezt igy leirja az egy agyatlan droid.

2016. jan. 28. 07:11
 17/24 anonim ***** válasza:
23%

Bocs, 66%-ot kihagytam a buliból :)

Én nem mondtam egy szóval sem, hogy mi igaz, ezt az okoskodást meghagyom nektek, jót lehet rajta nevetni.

(Mert hát ugye ti innen mindent jobban tudtok Soros Gyuri bácsiról, mint bárki, talán nála dolgoztok vagy a kínaiaknál?)

Mindegy, maradjunk annyiban, hogy röhej (és kérlek ne, nem kell játszani a hülyét, egyértelmű hogy nagyon fáj neked, hogy bántják a kis bajtársad).

2016. jan. 28. 07:28
 18/24 anonim ***** válasza:
19%

Hmmmmmm... Pont pár nappal azután, hogy Kína egy független palesztin állam létrejöttét sürgeti Kelet-Jeruzsálemmel fővárosként és szorosabb gazdasági kapcsolat kialakításáról tárgyal Iránnal.

HMMMM.... ÉRDEKES!!!!!

Vannak még olyanok, akik számára nem nyilvánvaló, hogy tudjuk-kiék összeesküdtek a szabad világ ellen?

Ezek az emberek mikor operáltatták ki az agyukat, és milyen célból?

2016. jan. 28. 07:32
 19/24 anonim ***** válasza:
29%

Csitt!

Erről nem szabad beszélni!

Soros Gyuri bácsiról jót vagy semmit!

2016. jan. 28. 07:36
 20/24 anonim ***** válasza:
10%
Már csak az a kérdés, hogy ha a kínaiak nem fogják hagyni magukat akkor az oroszok miért hagyták?
2016. jan. 28. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!