Könyvégetés Oroszországban. A hir szerint egyetemi könyvtárak égettek konyveket. Ennyire elsötétült volna az ég az Oroszoknál?
Bizony nem vagyunk egyformàk,ès ez jól is van így.Egyensúlynak kellene lenni az okosak és a khm...képzetlenek között. Persze nagyrèszt nincsen,és sajnos nem az előbbiek javàra.
Az meg hogy kinek mi a jó,hàt nemis tudom.
szerintem kék az ég màs szerint zöld.Mért kéne elfogadjam a hü@lyeséget?
De ő ugyanezt gondolja rólam.Hàt érdekes az biztos.
Nem tervezek embert égetni egyébként.:)
Még érdekességképpen sem:)
Reggel talàlt meglepően nagy patkànyt égettem màr.Biztos mérget evett.Semmi nem maradt belőle.
Jóóvan tudom!
Ahol patkànyt égetnek....:)
Tűzre veted szegény patikat, megégeted, elgázosítod őket?
Ájvé, ez patkány-holokauszt!!!
Jegyezzük fel a mai napot a naptárban: a gonosz születése. Ájvé!
Nyugtass meg, odáig nem fajult a dolog, hogy kézműves vásárokon patkány-szappant árulj.
:)
A fra@ncba lebuktam.
Mingyà' nyakamon a tev meg a makabi:)
"Ahol könyveket égetnek,ott végül embert is fognak".
Magyarországon évente több ezer embert égetnek el krematóriumokban, és ez a szám csak növekszik, mert egyre többen választják a hamvasztás, még a konzervatívabbak is.
Nahàt lebuktam.
Jaj most mi lesz?
Ezek a moralizàlàsok.
Nade mindegy is.Majd moralizàljatok a muszlimokkal.
Aki itt muszlimkodik 62 %-os, az te vagy!
A muszlimok egetnek elo pilotakat. Ugy, hogy elobb ketrecbe zarjak oket, mint a patkanyokat.
Pontosan.Aki itt embert égetne azok a muszlimok egy része.
Ez a rész màr meg is tette.A pilóta esete nem egyedi arrafelé.
Mégis énràm akarod húzni az emberégetést.
Èppen az ilyen hozzààllàs miatt humorizàltam el a dolgot.
Mindenesetre lehet túltoltam a viccet.Ezestben elnézést kérek azoktól akiknek bàntó lehetett.Közeli hozzàtartozó elvesztése-hamvasztâs.Jogos.
De te nem erről az oldalàról nézted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!