Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Könyvégetés Oroszországban. A...

Könyvégetés Oroszországban. A hir szerint egyetemi könyvtárak égettek konyveket. Ennyire elsötétült volna az ég az Oroszoknál?

Figyelt kérdés
[link]

2016. jan. 14. 22:03
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
8%

'A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.

# 12/20 Időpont ma 00:15'

Aki tud lepontozni, az tudjon érvelni is. Máskülönben nem fogadom el.

2016. jan. 15. 08:45
 22/41 anonim ***** válasza:
Szerintem ironizált és azt gondolták a válaszodból ítélve, hogy nem ismerted fel az iróniát, és erre fel kaptad a 0%-ot, de csak tippelek, lehet, hogy teljese hülyeséget beszélek.
2016. jan. 15. 08:50
 23/41 anonim ***** válasza:
34%

'Szerintem ironizált és azt gondolták a válaszodból ítélve, hogy nem ismerted fel az iróniát, és erre fel kaptad a 0%-ot, de csak tippelek, lehet, hogy teljese hülyeséget beszélek.'

Én is nyomtam egy mosolyt a végén [:)], mert rám jött a poénkodhatnék. Úgy tűnik ez nem esett le a nullázóknak.

Egyébként ha ironizált, akkor miért törölték a választ? Az 1. oldalon volt és már nincs ott.

2016. jan. 15. 08:59
 24/41 anonim ***** válasza:
87%

"Amerikában hol?"

Az USA-ban. Több hitgyüli-féle agymosó bizniszszekta.

Ők raktak máglyákat Harry Potter regényekből.

Magyarországon is ájvékolt a hitgyüli, HP-ellenes cikkeket, nyílt levelet írtak Németh Sándorék. :)

2016. jan. 15. 11:25
 25/41 anonim ***** válasza:
#8:Hát ige,pont ilyenekre gondoltam.Az "agymosó szektákról" viszont simán elképzelhető,hogy idővel embert is égetnének.Ezért a szóban forgó idézet szerintem,passzol.
2016. jan. 15. 11:33
 26/41 anonim ***** válasza:

#8:Hát ige,pont ilyenekre gondoltam.Az "agymosó szektákról" viszont simán elképzelhető,hogy idővel embert is égetnének.Ezért a szóban forgó idézet szerintem,passzol.

Nem hinném, hogy JKR írónő vagy Daniel Radcliffe közvetlen életveszélyben lennének.

Bye the way tegnap hunyt el rákban Alan Rickman; nyugodjon békében a bájitaltanár.

2016. jan. 15. 12:24
 27/41 anonim ***** válasza:

Mért ne lehetne xar könyvekből tüzet rakni?

Ne tabuzzunk màr!sorosgyuribàcsi és csapata bajkeverők,tehàt a könyveik rosszak.Vagy receptek voltak bennük?Na ezt nem tudom.Dehàt úgyse érdekel a kóser konyha.

Úgy egy szatyorra való könyvet szórtam màr be a kazànba énis az idei fűtésszezon kezdete óta.

Olyanok voltak mint a cattarói matrózlàzadàs,a nürnbergi per,valami Danielsteeles egypàr,svámi braphupada élete vagy mi,szimonov könyvek,Szilvàsi lajosos meg mittudom én.

Nagyrészt ilyen règi komcsi könyvek voltak meg némi ponyva.

Szimonovot meg a danielsteelt elolvasgattam de akkor is ràment.Szilvàssy fàrasztó volt.Igaz fárasztó volt áz a korszak is amikor élt.

Na egyedül Passuth Làszlót tartottam meg.A többi ment a megawattba.:)

2016. jan. 15. 13:20
 28/41 anonim ***** válasza:
#26:Szerintem félre magyarázod a szóban forgó idézetet:"Ahol könyveket égetnek,ott végül embert is fognak".Szó nincs arról,hogy az adott könyv íróját.Embereket.
2016. jan. 16. 00:01
 29/41 anonim ***** válasza:

27-es.

Akkor veled jobb lesz vigyázni.

Aki ma könyvet dob a kazánba, az lehet, hogy holnap emberrel tüzel fa helyett. :)

"Ma egy papucs, holnap a vilááág???" :)))

(idézet a híres Monty Python-jelenteből)

2016. jan. 16. 00:11
 30/41 anonim ***** válasza:
#27:"Miért ne lehetne xar könyvekből tüzet rakni?". Lehet,mint ahogy írod is,csak van aki szerint ez nem "egészséges" dolog.Égettek könyvet a nácik is,aztán csináltak sokminden mást is.Mondjuk az sem mindegy,kinek,mi a xar könyv.Van akinek az általad soroltak,másnak meg Wass,Tormay,vagy épp a magyar irodalom nagyjai:Arany,Petőfi,Ady,József Attila,stb. Megint másnak a Talmud,Tóra,Korán,vagy épp a Biblia. De szerintem a normálisabb ja nem égeti el őket még akkor sem,ha xarnak tartja.Szerinted igen.Nem vagyunk egyformák.
2016. jan. 16. 00:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!