Könyvégetés Oroszországban. A hir szerint egyetemi könyvtárak égettek konyveket. Ennyire elsötétült volna az ég az Oroszoknál?
'A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 57%-ban hasznos válaszokat ad.
# 12/20 Időpont ma 00:15'
Aki tud lepontozni, az tudjon érvelni is. Máskülönben nem fogadom el.
'Szerintem ironizált és azt gondolták a válaszodból ítélve, hogy nem ismerted fel az iróniát, és erre fel kaptad a 0%-ot, de csak tippelek, lehet, hogy teljese hülyeséget beszélek.'
Én is nyomtam egy mosolyt a végén [:)], mert rám jött a poénkodhatnék. Úgy tűnik ez nem esett le a nullázóknak.
Egyébként ha ironizált, akkor miért törölték a választ? Az 1. oldalon volt és már nincs ott.
"Amerikában hol?"
Az USA-ban. Több hitgyüli-féle agymosó bizniszszekta.
Ők raktak máglyákat Harry Potter regényekből.
Magyarországon is ájvékolt a hitgyüli, HP-ellenes cikkeket, nyílt levelet írtak Németh Sándorék. :)
#8:Hát ige,pont ilyenekre gondoltam.Az "agymosó szektákról" viszont simán elképzelhető,hogy idővel embert is égetnének.Ezért a szóban forgó idézet szerintem,passzol.
Nem hinném, hogy JKR írónő vagy Daniel Radcliffe közvetlen életveszélyben lennének.
Bye the way tegnap hunyt el rákban Alan Rickman; nyugodjon békében a bájitaltanár.
Mért ne lehetne xar könyvekből tüzet rakni?
Ne tabuzzunk màr!sorosgyuribàcsi és csapata bajkeverők,tehàt a könyveik rosszak.Vagy receptek voltak bennük?Na ezt nem tudom.Dehàt úgyse érdekel a kóser konyha.
Úgy egy szatyorra való könyvet szórtam màr be a kazànba énis az idei fűtésszezon kezdete óta.
Olyanok voltak mint a cattarói matrózlàzadàs,a nürnbergi per,valami Danielsteeles egypàr,svámi braphupada élete vagy mi,szimonov könyvek,Szilvàsi lajosos meg mittudom én.
Nagyrészt ilyen règi komcsi könyvek voltak meg némi ponyva.
Szimonovot meg a danielsteelt elolvasgattam de akkor is ràment.Szilvàssy fàrasztó volt.Igaz fárasztó volt áz a korszak is amikor élt.
Na egyedül Passuth Làszlót tartottam meg.A többi ment a megawattba.:)
27-es.
Akkor veled jobb lesz vigyázni.
Aki ma könyvet dob a kazánba, az lehet, hogy holnap emberrel tüzel fa helyett. :)
"Ma egy papucs, holnap a vilááág???" :)))
(idézet a híres Monty Python-jelenteből)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!