A kölni események hatására változik e az európai menekültpolitika?
"fanatikuson védel egy olyan migráns muzulmán hordát "
Semmifele migrans muzulman hordat nem vedek, ez csak a te fejedben letezik.
" Kérlek segítsetek! Nagyon nehéz lenni nőnek lenni Németországban - mondta egy 16 éves lány, Bibi Wilhailm, aki saját tapasztalatait mondta el az arab és muszlim migránsokról a videójában, de a közösségi oldal cenzúrázta azt, gyűlöletbeszédre hivatkozva.
- Mindenhol félek, például, ha a barátokkal elmegyünk valahová, akkor este 6 óránál sosem maradok tovább, mert az esti órákban már migránsokkal telítettek az utcák.
A videóban saját történeteit meséli el, elmondja milyen atrocitások érték őt a menekültek kapcsán.
Tapasztalatai szerint folyamatosak a nőket ért támadások, több esetet elmesél, például az öltözködése miatt is támadták, sokszor el kellett szaladnia, hogy ne bántalmazzák.
- Nem tudom megérteni, miért csinálják. De még kevésbé felfoghatatlan, hogy miért nem tesz semmit ez ellen Németország. Csak néznek, de nem tesznek semmit.
Megkérte a német férfiakat, hogy vigyázzanak gyerekeikre, és feleségeikre, valamint a többi nőre.
Bibi egyik nap a németek demonstrációját látta az utcán, azt kiabálták hogy “Allah! Allah” Allah az Isten!”
- Miért kéne burkát hordanom? Miért kellene áttérnem az iszlám vallásra? Nem várhatjátok el, hogy mindenki Allahot imádja! Talán jobb lenne, ha nem is lennének vallások...
A rendőröket is kritizálta a felvételen, miszerint nem tesznek semmit, kinevetik őket, amikor arra kérik hogy segítsenek, mert félnek.
A Facebook gyűlölet keltése miatt cenzúrázta a videót, mivel Angela Merkel arra kérte a Facebook szerkesztőit, hogy töröljenek minden olyan videót, ami az embereket a kölni eseményekre emlékezteti, vagy gyűlölet keltésére alkalmas!
A lány a beszéde végén a német kancellárnak üzent:
- Köszönjük Angela Merkel, hogy tönkretetted Németországot! Nem tisztellek többé! Szerintem azt sem tudod, mit csinálsz. Nyisd ki a szemed! Normális, hogy 16 évesen nem merek kimenni otthonról? Ez az igazság, nem mehetünk el otthonról nyugodtan, nem viselhetünk azt, amit szeretnénk. " A német nyelvű videót már belinkeltem az előbb
Szegeny kislany, sajnalom hogy valaki tomi a fejet ezzel a sok baromsaggal, amit itt meglehetosen osszefuggestelenul eloadott.
"A videóban saját történeteit meséli el, elmondja milyen atrocitások érték őt a menekültek kapcsán. "
A fenet.
A legnagyobb sztorija az volt, hogy elment a boltba, ott volt egy csapat migrans (vagy akiket annak velt), akik megbamultak, es ettol neki halalfelelme lett... Erted, raneztek, es o ugy erezte hogy menekulnie kell. Nyilvan valaki ezzel hulyiti.
A masik meg az hogy "allitolag" valami torok vagy arab beszolt neki a ruhaja miatt nyaron.
"Bibi egyik nap a németek demonstrációját látta az utcán"
Kis tizeneves hiszterika, sajna.
"Angela Merkel arra kérte a Facebook szerkesztőit, hogy töröljenek minden olyan videót, ami az embereket a kölni eseményekre emlékezteti"
Ez igy sajna hazugsag.
A kislany egyebkent elmondta a lenyeget: "Ich bin paranoid geworden"
Hat igy van.
Tudtam hogy most jon majd az izmozas, a mocskolodas, meg a csaladom kiirtasa.
Ennyit tudtok.
Amit a kiscsaj eloadott az szimplan hazugsag. Tudod miert tudom ezt jobban mint te?
Mert en itt elek, te meg nem. De meg nemetul sem ertesz, a videot sem ertetted meg, egyszeruen birka modon bemasoltad valahonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!