Miért hüledezik mindenki a kölni menekültbotrányon mikor egyértelmű volt, hogy ez fog történni?
"Keletihez nővédelmi csoportokat szervezni, hogy megakadályozzák hasonló események bekövetkezését Magyarországon?"
Pl. úgy védekeztünk a barátnőmmel hogy elkerültük a Keletit, simán megtörténhetett volna hasonló eset ott is.
# 3:
Tehát miközben számodra egyértelmó volt, hogy a migránsok csoportos nemi erőszakot fognak elkövetni Budapesten, nem adtad tovább az információt és hagytad, hogy nők tízezrei legyenek kitéve veszélynek a Keletinél.
# 4:
Magatokra és a családotokra gondoltatok... Tehát ha egy ismerősötök felhív, hogy bombát helyezett el a Keleti pályaudvaron, ami holnap reggel robban, ti nem értesítitek a hatóságokat, hanem csak a családotokra és magatokra gondoltok.
Egyetértek veled kérdező!
Nem értem, hogyan lehet olyan vak és ostoba valaki, hogy nem tudja, hogy rengeteg terrorista rejtőzhet a migránsok között ha ellenőrizetlenül besétálnak a határon.
Ugyan ez a helyzet a párizsi merénylettel: főleg színezték be francia zászlóra a profilképüket akik a migránsok befogadására bíztattak minket és hangsúlyózták, hogy mennyire növekszik az intolerancia, gyűlölet stb.
Ne várj logikát tőlük.
"számodra egyértelmó volt, hogy a migránsok csoportos nemi erőszakot fognak elkövetni Budapesten, nem adtad tovább az információt és hagytad, hogy nők tízezrei legyenek kitéve veszélynek a Keletinél."
De én nyáron is "hirdettem" hogy ez lesz a vége, erőszakoskodni fognak és így is lett. Csak akkor sokan lenáciztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!