Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az europai rendőrségek mennyir...

Az europai rendőrségek mennyire urai a helyzetnek a "no go" zónákban? Mennyire lehet tudni, hogy mi történik odabent?

Figyelt kérdés

2016. jan. 8. 13:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10%

"eddig azt hittem Nyugat-Európában jobb élni.... hát mostmár nem hiszem."

Mert Nyugat-Europa egy nagy nogo-zona...

ez kabe olyan mintha latnad mondjuk Budapest legsotetebb reszeit, es aztan kijelentened hogy te nem akarsz Magyarorszagon elni.

2016. jan. 8. 16:18
 12/17 anonim ***** válasza:
24%

Olan, hogy "No go" zóna olyan nincs, ez csak egy jól hangzó hülyeség, amit kitaláltak az amcsik megrémítéséhez, konkrétan a Fox news csinált egy riportot az általuk No go zónáknak nevezett városrészekről, amit minden idióta benyalt itthon is. Olyan környék, ahol magas a bűnözés meg sok a bevándorló vagy lecsúszott elem minden nagyvárosban van, mégsem nevezik például Pesten a "nyóckert" No go zónának.

Aki meg említette, hogy a párizsi merénylók milyen könnyen jutottak fegyverhez, nos annak mondom, hogy mikor egy időben volt pár fegyvermániákus ismerősöm, hát ők is tartottak otthon egy-két olyan csúzlit, amiről simán azt hinnéd, hogy csak a Honvédségnek van! Akár Magyarországon is sajnos meglepően könnyen lehet komoly cuccokhoz hozzájutni, és nem is kell állítólagos No go zónákat látogatni hozzá.

2016. jan. 8. 16:22
 13/17 anonim ***** válasza:
89%

ja, és?

nem kívánok olyan helyen élni, ahol ilyen sötét zónákba botlom...lett légyen bárhol...

mostmár nézegetem a térképet...Alaszka?

2016. jan. 8. 16:24
 14/17 A kérdező kommentje:

Minden nagyvárosban vannak lepukkadt városrészek.

A nogo zónáknak nincs pontos nyelvtani meghatározása, a szlengben azonban azokat az EUROPAI, MUZULMÁNOK által lakott városrészeket nevezik nogo zónáknak, ahol az ISZLÁM törvényei szerint élnek a lakosok.

Tehát ahol ha rövid szoknyában vagy nadrágban megy egy nő, akkor rászólnak, hogy szemérmetlen az öltözködése, ha egy férfi alkoholt fogyaszt (nem részeg!), akkor nem viselkedik megfelelően, stb.

Én nem a cigány vagy maffiás környékekről kérdezek. És nem Magyarországról vagy Afrikárol. Nyugat Európáról.

Engem CSAK az érdekel, hogy a rendőrségeknek megvan-e a módjuk arra, hogy terrorista szervezkedéseket felderitsenek, elfojtsanak - ha van olyan. Az fontos nekem, hogy a rendőrök meg tudják-e akadályozni, hogy ezekről a helyekről terrortámadások induljanak ki más városok vagy városrészek felé.

2016. jan. 8. 18:03
 15/17 anonim ***** válasza:
12%
Épp ez az, hogy ilyen általad leírt zónák nincsenek, erre írtam, hogy a Fox kitalálta ezt, hogy növelje a népszerűséget, meg egy kis idegengyűlöletre a fehér ami szavazók mindig is vevők voltak, szóval a No go zónák meséje nekik szólt, hogy ez lesz, ha nem választjátok meg legközelebb a republikánusokat.
2016. jan. 8. 21:24
 16/17 A kérdező kommentje:

Léteznek nogo zónák Europaban.

Ismerőseim élnek kint, és Londonban, Párizsban meg Marseilleben egészen biztos, hogy vannak, és az europai születésű vagy kultúrájú lakosoknak nem tanácsos oda bemenni.

2016. jan. 24. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:

itt van ez, bar nem hiszem hogy ertenel barmilyen idegen nyelven.

https://www.youtube.com/watch?v=hfLf6tO7vSA

2016. jan. 24. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!