Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az europai rendőrségek mennyir...

Az europai rendőrségek mennyire urai a helyzetnek a "no go" zónákban? Mennyire lehet tudni, hogy mi történik odabent?

Figyelt kérdés

2016. jan. 8. 13:27
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Például mennyi fegyver van a muzulmán lakosság kezében?
2016. jan. 8. 13:29
 2/17 anonim ***** válasza:
19%
annyi nogo zona nincs is amennyit a kis zsebnacik vizionalnak.
2016. jan. 8. 13:51
 3/17 A kérdező kommentje:

Nem azt kérdeztem, hogy mennyi van. Nekem az is sok, ha van egy Marseilleben, egy Malmoeben és egy Londonban.

Mennyire tudja a rendőrség ellenőrizni ott a fegyvertartást?

2016. jan. 8. 14:18
 4/17 anonim ***** válasza:

"Mennyire tudja a rendőrség ellenőrizni ott a fegyvertartást?"

Budapesten a nyóckerben mennyire tudja?

2016. jan. 8. 14:29
 5/17 anonim válasza:

Tudom azt. 13:51-es nek ment.

Neked ez adhat valamennyi útmutatást:

[link]

[link]

[link]

2016. jan. 8. 15:22
 6/17 anonim ***** válasza:

semennyire...a párizsi események után egyértelmüen kiderült, hogy például a brüsszeli hatóságoknak fogalmuk nincs mi történik a városuk muszlimlakta negyedeiben....ami azért meggondolkodtató, lévén Brüsszel lakosságának úgy egynegyede muszlim.

úgy elgondolkodtam, mi is történne, ha az én városom kissé barnább emberek lakta részeibe nem merne bemenni a rendőrség...én azért örülök, hogy nem Brüsszelben élek...pedig eddig azt hittem Nyugat-Európában jobb élni.... hát mostmár nem hiszem.

2016. jan. 8. 15:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Megnéztem a Kitekintőt.

Ha jól látom, egy normál politikai portál.

De elmélyedni nem volt időm.

Viszont előző hozzászóló: vajon miért akarod széttrolkodni a kérdést????

Talán te is egy nogo zónából származol??

2016. jan. 8. 15:24
 8/17 A kérdező kommentje:
előző =#6
2016. jan. 8. 15:25
 9/17 anonim válasza:
Igen, onnan.
2016. jan. 8. 15:31
 10/17 anonim ***** válasza:
A kelet-londoni zónáról tudok csak nyilatkozni, ott évente legalább 5-6 becsületgyilkosság történik, legalábbis ennyi szivárog ki, rendszeresek a nemi erőszakok, férfiakkal és nőkkel szemben egyaránt, a rendőrség pedig azon egyszerű oknál nem megy oda, mert egy biztonságos járőrözéshez minimum két autó és négy rendőr, plusz egy tömegoszlatási parancs kell, ennyit meg nem különítenek el pár kerületre. Általában igyekeznek minimalizálni a rendőri jelenlétet ott, mert nem egyszer szenvedtek már a járőrök súlyos sérüléseket, a mindennapi inzultálásról és a rendőrautók rongálásáról nem is beszélve. Az rendőrség támogatása nélkül a köztisztaságért felelős szervek se mernek bemenni oda, ezért szinte minden tele van szeméttel, sok helyen áram sincs, ha pedig van, akkor azt nem tartja nyilván egyik közműszolgáltató se, ergo lopják az áramot.
2016. jan. 8. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!