Nem abszurd, hogy Magyarországot állandóan csesztetik külföldről migránsügyben?
Elképesztő, hogy az egész kontinens nemhogy immunreakciót nem tanúsít az áttétes métely ellen, de az egyetlen szuverén, önérdekét szem előtt tartó országot cseszteti. Lehet itt mondani, hogy lopnak, meg nyomorba taszítják az országot a vezírek, de még inkább ez, mint mondjuk Feri, aki ugyanezt tenné, csak még iszlamizálna is. Nem kellenek közénk iszalmisták, 1000 évig jól elvoltunk nélkülük, amikor meg idejöttek, abból is csak a baj lett.
Én soha életemben nem szavaztam a Fideszre és nem is kedveltem Orbán külpolitikáját, de a menekült kérdésben kivételesen jól dönt.
Igazából azt kell megérteni, hogy az EU vezetése is ugyanígy gondolkodik, csak nem vallják be, mert nem akarják, hogy lelepeződjön a félreértelmezett polkorrektség és kibújjon a szög a zsákból. Orbán csak kimondja azokat a szavakat, amiket Nyugaton csak a szélsőjobboldali politikusok mondanak ki és a többi politikus nem mer.
Ugyanakkor mi legalább komolyan vesszük a schengeni szabályokat és nem állami szinten folytatjuk az embercsempészést, mint Törökország, Görögország, Macedónia és Szerbia vagy Ausztria.
Ausztria a legnevetségesebb, a wilkommenpolitikájával. Érdekes mikor építettük a kerítést, akkor mi voltunk a nácik, fasiszták, gonosz, csunya emberek. Ugyanakkor aki az osztrák híroldalak kommentjeit olvasta, az láthatta vagy a többség velünk értett egyet. Most pedig suttyomban ugyanúgy kerítést épít Szlovénia, Ausztria és még Calaisban is a britek is ezt tették.
Az pedig az aljasság és árulás tetőfoka, mikor a kelet-európai EU-s munkavállalókat egy napon említik a civilizálatlan országokból érkező vademberekkel.
Érdekes módon Nyugaton az embereknek ebből a multikuliból ugyanúgy elege van, mert ők sínylik meg legjobban.
Szóval az EU hosszútávon megszívja ezt az elcseszett migránspolitikát.
Az EU mikor "fenyeget" minket, akkor valójában be akarja bizonyítani, hogy ők a "tolerancia", "szabadság" és "humanizmus" védelmezői, pedig nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!